Aanmelden bij Facebook

Facebook is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid. Veel Nederlanders en Belgen hebben inmiddels een Facebook-account. Hieronder vind je informatie over

 • het aanmaken van een account
 • inloggen bij Facebook
 • Facebook gebruiken
 • bekende problemen
 • account verwijderen

Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over Facebook, dan kun je die hieronder stellen.

Aanmelden bij Facebook

Facebook

Het aanmaken van een account bij Facebook is gratis. Het is belangrijk om te weten dat je bij Facebook een account dient aan te maken met je echte voor- en achternaam. Hier wordt ook regelmatig op gecontroleerd en accounts met rare namen zullen worden verwijderd.

Het aanmelden bij Facebook is erg makkelijk en kost in totaal nog geen tien minuten. Je kunt je aanmelden bij Facebook door de volgende stappen te volgen:

 • Ga naar www.facebook.com
 • Vul aan de rechterkant van het scherm je gegevens in en klik op de knop Registreren
 • Typ de code over van de beveiligingscontrole en klik weer op de knop Registreren
 • Eventueel: laat Facebook je helpen zoeken naar vrienden (dit kan later ook nog)
 • Eventueel: voeg een profielfoto toe (dit kan later ook nog)
 • Ter controle ontvang je een e-mail, je kunt je Facebook account activeren door op de link in de e-mail te klikken

Gefeliciteerd, je hebt je aangemeld bij Facebook! Vanaf nu kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Indeling van de Facebookpagina

Na het inloggen kun je rechtsboven de verschillende opties vinden:

 • Wanneer je op je eigen naam klikt dan krijg je je profiel te zien zoals anderen deze ook zien
 • Met de optie Vrienden zoeken kun je vrienden toevoegen, deze optie wordt hieronder uitgelegd
 • Klik je op Startpagina, dan krijg je een overzicht met het laatste nieuws over je vrienden
 • Via het driehoekje kun je de instellingen van je account veranderen of uitloggen

Hieronder worden een aantal opties verder uitgelegd.

Facebook gebruiken

Nadat je bent ingelogd met je e-mailadres en wachtwoord kun je de verschillende functies van Facebook gaan gebruiken. Hieronder vind je een paar van de belangrijkste mogelijkheden van Facebook:

Vrienden toevoegen

Wanneer je rechtsboven klikt op Vrienden Toevoegen kun je een aantal gegevens invullen zoals bijvoorbeeld je woonplaats of je werkgever. Facebook laat je dan een lijst zien van mensen die jij misschien kent. Je kunt zelf kiezen welke gegevens je invult en of je de mensen die je kent toe wilt voegen aan jouw profiel.

Berichten plaatsen op je wall (=profiel)

Wanneer je een bericht plaatst op je profiel dan kunnen al je vrienden dat bericht lezen. Vul iets in bij Stauts (“wat ben je aan het doen?”) en druk op Enter. Het bericht staat nu op je profiel. Door op het kruisje te drukken bij het bericht kun je je bericht ook weer verwijderen.

Foto’s plaatsen

Naast Status vind je de melding Foto Toevoegen. Wanneer je hierop klikt kun je een of meer foto’s op je Facebookpagina plaatsen.

Privacy instellen

Rechtsboven naast Startpagina vind je een driehoekje. Klik daarop en kies voor privacyinstellingen. Hier kun je instellen wie wat mag zien.

Facebook hulp

Heb je een probleem met Facebook? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Plaats je vraag dan onder dit artikel voor een oplossing!

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord van Facebook bent vergeten kun je een nieuwe opvragen door onder het invulveld te klikken op “Wachtwoord vergeten?”. Je ontvangt dan instructies voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord

Ik kan niet uitloggen

De mogelijkheid om uit te loggen bij Facebook zit een beetje verstopt. Rechtsboven naast Startpagina zit een driehoekje. Als je daarop klikt en vervolgens op de optie Afmelden dan ben je uitgelogd bij Facebook.

Mijn inloggegevens zijn standaard ingevuld

Wanneer je inloggegevens standaard zijn ingevuld dan kan in principe iedereen vanaf die computer inloggen op je Facebook account. Je kunt dat oplossen door in het invulvakje van je e-mail adres te gaan staan en op de pijltjestoets naar beneden te drukken. Selecteer je e-mail adres en druk vervolgens op de toets Del (delete).

Ik wil niet zichtbaar zijn in de chat

Klik in de chat op het zonnetje/wieltje en kies voor “offline”, je bent nu onzichtbaar in de chat

Account verwijderen

Wil je je Facebook account opzeggen? Je kunt je account verwijderen door te gaan naar https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account en te kliken op “Verwijder mijn account”.

Http – 500 fout

De afgelopen weken krijgen mensen regelmatig de melding “HTTP 500 fout” te zien wanneer zij zich aanmelden bij Facebook. Deze melding krijg je voornamelijk wanneer je via een wireless (draadloze) verbinding contact maakt met Facebook. Meestal lukt het wel om in plaats van naar www.facebook.com te surfen naar beta.facebook.com. Ook kan het helpen om de stekker van je draadloze router 10 seconden uit het stopcontact te halen zodat deze weer opnieuw opstart. Facebook werkt hard aan de oplossing van dit probleem.

Ik kan geen nieuw account aanmaken

Wanneer je een nieuw Facebook account wilt aanmaken dan lukt dat niet als een van je huisgenoten nog is ingelogd op Facebook. Voordat je een nieuw account kunt aanmaken moet je eerst uitgelogd zijn van Facebook. Dit doe je door rechtsbovenin op het driehoekje te klikken (naast Startpagina). Vervolgens klik je op Afmelden. Nu kun je een nieuw account aanmaken.

Ik krijg de melding dat mijn registratie niet kan worden verwerkt

Facebook hanteert een minimumleeftijd van 13 jaar. Wanneer je hebt geprobeerd om iemand jonger dan 13 jaar aan te melden voor Facebook dan kan het zijn dat het na die tijd niet lukt om een account aan te maken. Je kunt dan de cookies verwijderen van je computer en daarna een account aanmaken voor iemand ouder dan 13 jaar.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het gebruik van Facebook? Post ze dan hieronder!

Vergelijkbare berichten

147 reacties

 1. ajhein schreef:

  Ik kan nadat ik een profielfoto via Picasa geplaatst heb op facebook niet meer inloggen ook omdat mij steeds wordt gevraagd een tel. nr. in te vullen terwijl ik geen mobiel heb. Kortom ik kom er met geen mogelijkheid meer in. mvg aj hein

  1. WALTER schreef:

   MIJN ACCOUNT ON FB IS GEHACKT WAT MOET IK DOEN
   WORDEN PORNO OPGEZET EN COMMENTAAR GEGEVEN AAN VRIENDEN DAT IK NIET GESCHREVEN HEB

  2. ingrid boers schreef:

   waar om kan ik niet als ik in log met mijn wacht wort niet op face book komen kan iemand mijn helpben of zegen wat ik ver keert doet groetjes ingrid

  3. Ik heb hetzelfde probleem.
   Ik dacht dat ze bedoelden het nummer van de mobiel die ik nu gebruik, want dit is de enige mobiel die ik heb.
   Heb het nummer hiervan al tig keer ingegeven, maar ik kom niet verder. En dan zie je ook nog eronder een button met “code verzenden” erop. Zou graag willen weten hoe nu verder…
   Tijd dat Facebook een live-customerservice krijgt, en dat ze bij het aanmaken van een account duidelijker uitleggen wat ze nou precies bedoelen. En meer alternatieven bieden.

  4. Ik heb 2 account,kan op mijn 2de niet inloggen,komt steeds bij mijn 1ste account uit.lieve en godelieve

  5. Ik krijg steeds de vraag van Facebook dat ze mijn account moeten controleren of het geen nep account is hoe los ik dit op

 2. Ik heb iemand afgeschermd op mijn tijdlijn. Ik wilde niet langer de berichten zien verschijnen daarop, maar nu wil ik het terug draaien. Door de nieuwe opmaak van facebook weet ik niet hoe ik dit doe. Kan iemand mij helpen?

 3. H.M. Leffring schreef:

  Sinds gisteravond kan ik niet meer op mijn Facebook komen, er staan 2 berichtjes in de hoek op het facebook logo. Als ik het aan klik komter een witte pagina en ikkom er niet in. Hoe kan dit, en wat is dit? Kunt U meeen mailterug sturen wat ik kan doen om weer op facebook te komen?

  1. Ik heb al sinds 4 Juni hetzelfde probleem. Heb zowel hier als alle mogelijke manieren FB benaderd, zonder ook maar 1 antwoord. Laat mij weten of het jou wel lukt, dan laat ik jou weten zodra het mij is gelukt. Tot zover geeft FB geen reacties op welke vraag dan ook.

   1. blijf proberen en moed hebben en zeg het desnoods aan je vader dan kan hij contact opnemen met FB.

 4. Maja van de Peppel schreef:

  Waarom kan ik mijn naam niet veranderen, ik begrijp uit alles van Facebook dat je je ware identiteit moet vermelden Maarrrr ik zie veel mensen die dit niet hebben, zoals mevrouw Doetternietoe en mevrouw marktplaats enz. Waarom kan dat wel en kan ik niet iets met initialen doen. Door omstandigheden wil ik niet dat iedereen mij op naam kan zoeken

 5. Kan wachtwoord niet veranderen Krijg steeds de melding dat ik te vaak een code heb ingevoerd??

  1. Harmke schreef:

   Ik kan niet op fb en ook niet op messenger staat ekke keer op wij gaan.uw account beveiligen

 6. hans aalders schreef:

  Vraag:ik hoor van diverse faceboek gebruikers dat ik meer dan een maal mij heb aangemeld zodat erdiverse pagina, s zijn. Hoe kan ikdit terug brengen naar een. GRaag JULLIE HULP.!

 7. nicole schreef:

  Kun je via je e-mailadres meerdere facebook accounts aanmaken,en zo ja hoe doe je dit?

  1. Inderdaad je mag vragen wat je wilt nooit antwoord ,zelfs niet bij de vragen alhoewel véél mensen dezelfde vraag hebben pff geld verdienen maar geen reaktie !! nu kan ik moet ik me steeds aanmelden alhoewel geregistreerd ben !dus lukt ook niet op smartphone daardoor !!
   Zou graag mijn account verwijderen en nieuwe aanmaken daar ik tevéél lijsten aangemaakt heb je kunt vrienden enzv verwijderen maar infeite staan ze nog steeds in die lijst ,want als je er op klikt heb je ze weer in begin wist ik dat niet daarmee véél lijsten en kan ze niet verwijderen ,sommige wel!! Lastig zou moeten kunnen !
   Er is me gezegd ééns account weg nooit meer op fb kunt vind dit niet kunnen !!
   Grt!

 8. Mijn inloggegevens zijn standaard ingevuld Wanneer je inloggegevens standaard zijn ingevuld dan kan in principe iedereen vanaf die computer inloggen op je Facebook account. Je kunt dat oplossen door in het invulvakje van je e-mail adres te gaan staan en op de pijltjestoets naar beneden te drukken. Selecteer je e-mail adres en druk vervolgens op de toets Del (delete). ==> dit werkt niet – als ik op del druk gebeurt er niets

 9. loesje schreef:

  Als je hebt gechat met iemand kun je dat dan zien dat je foto s verspringen in je vriendenlijst

 10. Soraya schreef:

  Als ik op fb ben dan zie ik mensen met pictogram Telefoon is die gene online of is die offline ??

 11. Babette schreef:

  Als ik een website vermeld op mijn tijdlijn, zoekt Facebook er automatisch een plaatje/afbeelding bij om te laten zien. Dit is echter niet de look and feel van de website, maar een willekeurig plaatje. Kan iemand me uitleggen/vertellen hoe Facebook dit plaatje kiest? MVG Babette

 12. Yoshua schreef:

  Tegenwoordig blijf bij mijn profiel foto de balk “foto bewerken” staan hoe haal ik die weg als ik een nieuwe foto plaats?

 13. Had per ongeluk mijn leeftijd veranderd. Wil hem terug juist zetten maar krijg de melding dat dat maar om de paar dagen kan. Ik wacht nu al een week. Iemand een idee hoe ik die toch kan veranderen?

 14. Zou graag alle meldingen van fb terug krijgen op mijn email

 15. Facebook kan mijn registratie niet verwerken ! hoe kan dit !!!!!!!!

 16. Wolfcarius lydia schreef:

  Als ik mij wil registreren bij facebook wordt mijn echte naam niet aanvaard. Wat kan ik doen om dit wel te doen lukken ?

 17. sylvia schreef:

  ik kan met mijn wachtwoord niet meer op fb en kan ook geen nieuw aan maken wat nu

  1. Ik heb al sinds 4 Juni hetzelfde probleem. Heb zowel hier als alle mogelijke manieren FB benaderd, zonder ook maar 1 antwoord. Laat mij weten of het jou wel lukt, dan laat ik jou weten zodra het mij is gelukt. Tot zover geeft FB geen reacties op welke vraag dan ook.

 18. Hallo, Ik moet telkens opnieuw een wachtwoord aanmaken. Heb ik dat gedaan dan moet ik naar een andere pagina om veiligheidsredenen. Maar krijg een blanco pagina. Daarna wil ik mij inloggen en krijg dan weer dat ik mijn wachtwoord moet wijzigen.Zo kan ik dus telkens niet inloggen op mijn account.Hoe dit op te lossen??

 19. Roezin Balak schreef:

  Mensen op deze website die willen meer weten over facebook aanmelden moeten ook eens kijken op de website van Facebook

 20. ik moest mijn acc beter beveiligen en kan nu helemaal niet meer inloggen.ik krijg via de mail melding dat ik mijn ww heb gewijzig maar kan mij niet opnieuw aanmelden. ik krijg dan dit je account beveiligen Om je Facebook-account veilig te houden, helpen we je met een paar stappen om je wachtwoord te wijzigen en controleren we of eventuele recente wijzigingen aan je account bij jou terecht komen. Doorgaan als ik op doorgaan klik krijg ik een witte pagina en niets meer.Help aub

 21. Wegens veiligheid mijn paswoord veranderen blijf nu in cirkel draaien moet blijven veranderen kom op witte pagina als ik na mail die zegt paswoord veranderd word ik weer naar paswoorden veranderen kan wel mijn account zien en krijg ook mail maar kan de cirkel niet doorbreken Kunnen jullie mij helpen?

 22. ik kan niet inloggen op mijn eigen account omdat ik een andere account had aangemaakt en nuals ik aanmeld kom ik terecht in de nieuwe facebook account en ik kan niet meer op de oude wat moet ik nu doen!

  1. Ik heb al sinds 4 Juni hetzelfde probleem. Heb zowel hier als alle mogelijke manieren FB benaderd, zonder ook maar 1 antwoord. Laat mij weten of het jou wel lukt, dan laat ik jou weten zodra het mij is gelukt. Tot zover geeft FB geen reacties op welke vraag dan ook.

   1. Maureen schreef:

    dit heb ik dus ook wil terug naar mn oude account om fotos te kunnen verwijderen maar fb verwijst me constant naat mn nieuwe account

 23. Annet Baks schreef:

  Sinds woensdag kan ik niet meer op mijn Facebook komen, er staan 2 berichtjes in de hoek op het facebook logo.En het is wel mijn pagina dit kan ik zien omdat mijn foto boven aan staat. Als ik het aan klik komt er een witte pagina en ik kom er niet in. Hoe kan dit, en wat is dit? Kunt U me een mail terug sturen wat ik kan doen om weer op facebook te komen?

 24. Ik kan niet meer inloggen op mijn eigen account. FB (h)erkent zowel mijn e-mail-adres als mijn telefoonnummer niet. Toen ik eindelijk een nieuw ww kreeg en inlogde kwam ik op een hele verse pagina om een nieuwe FB te maken, terwijl mijn huidige er nog gewoon is!

 25. Ben geblokkeerd sinds een week, ik weet niet waarom. Ik moet beveiligingscodes, etc. invullen maar ik heb geen mobiele telefoon. Ik heb gekozen om teruggebeld te worden, maar ik heb teveel codes gebruikt. Ik kan geen nieuwe account aanmaken. Wie kan me helpen ?

 26. Sandra schreef:

  ik heb iemand geblokkeerd op mijn Facebook. Ik ben ook geen vrienden met die persoon. Ik zie nu niets meer van die persoon. Dat is prima. Mijn vraag is wat die persoon zelf ziet als ze op haar eigen account inlogt en gaat zoeken naar mij. Wat kan die persoon wel van mij zien? Hoe ziet dat eruit?
  Ik ben er heel benieuwd naar. Is het mogelijk dat u een foto kan laten zien, hoe dat eruit ziet?

  1. Thea de Boer schreef:

   diegene die je blokkeerd kan jou ook niet meer vinden op fb,tenzij diegene op andermans pc je opzoekt.daarom is het misschien verstandig om alles op alleen vrienden te zetten ipv “voor iedereen”zodat je het uitsluit dat diegene niets meer kan achterhalen , alleen een profielfoto ziet en verder niets.

 27. alex de keijser schreef:

  Als ik me aanmeld, komt steeds een ander emailadres naar voren, dan die ik heb opgegeven.
  Hoe los ik dit op.

 28. het lukt mij niet om mij aan te melden op facebook, wat ik ook probeer, heeft iemand een oplossing voor mij alstublieft?

 29. madeleine schreef:

  als ik mijn mobiel,samsung, uitzet, is bij andere mensen nog te zien dat mijn facebook account aan staat, zo ook facebook messenger
  ik blijf aangemeld staan
  hoe kan dit en heeft iemand een oplossing

  1. Heb hier hetzelfde probleem. Is er al een oplossing voor gevonden ?

 30. Geachte heer/mevrouw,

  Ik kan niet meer inloggen op mijn Facebook pagina.

  Ik wilde mijn wachtwoord wijzigen maar dit lukt niet met de codes en ook niet met een nieuw wachtwoord.
  Ik kreeg steeds een foutmelding.
  Ik krijg nu de melding dat ik teveel codes heb ingevuld.

  Ik hoor graag van u wat ik nu moet doen.
  Mvg

  M de wit

 31. meneer/mevrouw,

  ook ik heb het probleem dat niet meer kan inloggen op mijn Facebook.
  Ik ben mijn wachwoord vergeten en probeer een nieuw wacht met de codes.

  ik krijg de melding, dat ik teveel codes heb ingevuld, probeer het later nog eens, wat is later.

  hoe los ik dit op?

  mvgr.
  Aad

  1. Ik heb nu hetzelfde, was benieuwd of dit bij jou al opgelost was en vooral hoe?

 32. Annemein schreef:

  Als ik via mijn laptop een facebook aanmaak en een emailadres, en dit doorstuur naar die persoon, kan hij dan al mijn prive gegevens en eventueel creditkaart zien en gebruiken?

 33. Waarom moet ik steeds een nieuw wachtwoord nemen kun je niet het zelfde ww voor fb op mijn tablet en telefoon?

 34. Ik kan al een half jaar mijn tijdlijn en profielfoto op mijn pagina niet bewerken. Ik heb het probleem al zo vaak gemeld maar ik krijg geen respons van helpdesk. Wat moet ik nu doen ?
  Ik ben radeloos en teleurgesteld in FB.

 35. Anoniem schreef:

  Ik heb het ww van fb via de computer veranderd. Wordt mijn fb account van mijn telefoon dan automatisch stopgezet zodat ik opnieuw moet inloggen?

 36. anoniem schreef:

  ik wil een nieuw Facebook pagina aan maken

  maar met het instellen van het e-mail adres geeft het aan
  voer een geldig e-mail adres in
  de e-mail adres die ik gebruik is correct
  wat gaat er mis ?

 37. Op de één of andere manier is mijn w.w.niet
  meer geldig . Ik krijg een code toegestuurd maar iedere keer wordt er gezegd u heeft te veel keer codes ingevoerd .
  Wacht u even ik wacht al een dag maar ik
  krijg nu nog dezelfde melding.
  Ook een nieuw account aanmaken lukt niet.
  A.u.b.z.s.m.een oplossing

 38. Is er een manier om op een FB pagina waar veel berichten door elkaar lopen de berichten in te delen in en te plaatsen op onderwerp?

 39. Hallo
  Ik heb probleem met inloggen van Facebook ik krijg een beveiligings code op mijn oude mobielnummer die dus niet meer werkt wie kan mij helpen ik kan mijn mobielnummer niet wijzigen omdate dus ook j iet kan inloggen op mijn account mag jan

 40. Ook ik heb steeds de melding bij het wijzigen van mijn wachtwoord: Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw.
  Dat was gisteren, maar vandaag krijg ik hetzelfde bericht bij een nieuwe poging. Wie kan mij helpen. Ook op een ander emailadres van mij krijg ik een melding dat dit adres al in gebruik is op Facebook.
  HELP!

  1. beste,

   ik heb gelezen dat u met hetzelfde probleem zat zoals ik nu. Is dit ondertussen al opgelost? En wat heb je dan gedaan? stuur me een mailtje kevin.missiaen@gmail.com. Alvast bedankt

 41. Als ik mij zelf opnieuw wil aanmelden dan krijg ik een aanmeld code toe gestuurd uit Hongkong , waarom helemaal daar vandaan?
  Klopt dat wel ?

 42. Jolanda schreef:

  Ik heb sinds gisteren een nieuwe laptop en nu kan ik een hoop van mijn foto’s niet meer zien. Waar ligt dat aan? Ik heb al geprobeerd de resolutie aan te passen, maar dat was de oplossing niet. HELP!

 43. de clercq darline schreef:

  het e-mail adres en wachtwoord is veranderd door iemand anders dit van mijn dochter haar facebook. heb al 4 maal gemejd via facebook help maar krijg geen antwoord terug. alhoewel we sturen u terug plaatsen ze altijd

 44. Mijn vriendin kan zig inloggen op faceboek door alleen op haar profielfoto te drukken ik moet steeds wachtwoord gebruiken hoe kan dat kan iemand mij helpen zodat dat bij mij ook kan dank u wel walvast

 45. Ik heb een vraagje over mijn FB-account. Sinds vanmorgen kan ik ineens met mijn persoonlijk profiel niet meer inloggen en kan ik dus ook mijn bedrijfspagina niet meer beheren. FB geeft aan dat ik een beheerder moet instellen, maar dat ben ik zelf en nog een account. Het andere account is ook geblokkeerd en krijgt het zelfde probleem. Enig idee hoe dit opgelost kan worden?
  Groetjes

 46. Mehnaaz schreef:

  Hoe kan ik mijn facebook paswoord regelen ,zonder mijn mobilie nummer en Email adres ?

  1. dyenna degrande schreef:

   weet jij hoe ik mij bij facebook moet inloggen

 47. christa schreef:

  Ik denk dat ik op iets heb gedrukt per ongeluk want ik heb op Facebook alleen grote afbeelding op scherm de normale heb ik niet wat kan ik nu doen?

 48. Er zit een hacker op mijn Facebook en ik probeer mijn wachtwoord opnieuw in te stellen maar ik wanneer ik een code aanvraag zeggen ze dit: ‘Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw.’ Kan iemand mij uit de nood helpen?

 49. ik ben verandert van e-mailadres en sindsdien heb ik problemen op fb ik ben al mijn foto’s ,vrienden en gegevens kwijt.Het vroegere mailadres was wing75@telenet.be wilt u dit in orde maken a.u.b?

 50. als ik facebook open dan staat mijnemailadres en wachtwoord (als bolletjes) al ingevuld…indien ik dan op aanmelden druk…hoef ik het wachtwoord niet in te vullen waardoor het dus geen functie heeft.
  Bij afmelden haal ik het vinkje in de tickbox “aangemeld blijven” weg maar facebook zet dat weer terug als ik inlog.
  Hoe krijg ik mijn facebookaccount weer password protected??

  Dank

 51. je moet je geschiedenis even wissen, dan is alles weer normaal

 52. Ik heb een facebookaccount (van een bedrijf) en daaronder hangt een bedrijvenpagina. (van mijn andere bedrijf) Als ik mensen uitnodig om de bedrijvenpagina leuk te vinden gaat deze uitnodiging via het facebookaccount. Kan deze uitnodiging ook rechtstreeks via de bedrijvenpagina zodat de mensen niet zien dat er 2 bedrijven zijn. Ik wil dit namelijk gescheiden houden.

  Alvast dank.

 53. hallo ik ben mijn email adres kwijt en nu kan ik niet inloggen op facebook.
  als hij mijn naan gaat zoeken geeft hij mijn account niet weer. komt niet in de lijst voor dan.
  hoe kan ik in mijn account komen

 54. Gilberte De Smet schreef:

  Wanneer ik op FB inlog, gaat het beeld open, maar krijg ik niks te zien … geen profiel en geen omslag foto… alleen de bovenste lijn met vermelding dat ik 12 reacties heb. Heb al enkele weken problemen en moest om mijn reacties te lezen telkens mijn berichten openen en dan kon ik op die bol of wereldbol de reacties openen en lezen. Nu gebeurt er niks. Ik weet wel mijn pc-tje is niet jong meer en ik werk nog met XP. Zou toch graag weten of ik hier iets kan aan doen. Nog dit… ik kan wel kijken langs gmail wie een reactie heeft geschreven… maar zou toch graag weer normaal kunnen werken en dingen . Kan iemand mij uit de nood helpen? Bedankt bij voorbaat.

 55. santucha schreef:

  Ik heb me fb wachtwoord veranderd en er zou een code gestuurd worden op me nummer! Maar me simkaart is allang veranderd dan hoe moet ik dat nou doen!
  En nu kan ik niet meer inloggen op me fb.
  kan iemand me a.u.b hiermee helpen..
  alvast bedank!

 56. Anoniem schreef:

  Hoe kan ik van 1 bepaald persoon zien wat hij/zij gelike of reacties opgeven hebben in een overzicht.
  Een vriendin kan zien door naar profiel te gaan en op de naam van de persoon te klikken wat die heeft gelike of een reactie opgeven in een overzicht ik kan dit niet iemand enig idee hoe ik dit aan zet?

 57. Ik heb sinds kort een probleem.
  Wanneer ik niet op Facebook zit krijg ik de laatste tijd reacties dat ik wel online ben.. Maar toch zit ik er niet op .
  Hoe kan dit ?

 58. danielle Peeters schreef:

  ik heb sinds gisteren een probleem : ik kan met mijn eigen laptop niet meer aanmelden bij facebook er komt meteen te staan u probeert te dikwijls probeer later opnieuw maar dan is het nog maar de eerste keer die dag dat ik me aanmeld en op een andere pc lukt het wel ook kan het niet met het account van mijn vriend en mijn dochter maar op andere pc’s ook wel wat kan ik hieraan doen?

  1. Ik heb sinds 2 dagen het probleem dat ik via mijn eigen laptop niet meer kan inloggen op Facebook. Er staat dat ik het te vaak heb geprobeerd. Dan probeer ik het na een paar uur weer maar lukt het nog steeds en krijg ik weer te zien dat ik te vaak geprobeerd heb. Zelfs de volgende dag inloggen en met verschillende browsers lukt het niet! Ik heb dit probleem nog nooit eerder gehad. Wat kan ik hieraan doen?

 59. Annemarie schreef:

  Sinds enkele dagen kan ik geen foto’s meer uploaden dus ook geen fotoalbum maken en ook geen reacties meer plaatsen bij posts van mijn vrienden. Wie heeft er een oplossing??

 60. Wij krijgen de 500 fout te zienh. Dit is erg vervelend want ik kan nu niet mijn dingen doen die ik moet doen. Bepaalde mensen reageren maar ik kan niks zien. Ook mijn bestellingen die ik gedaan heb kan de respons niet lezen.
  Graag kijken naar onze mail adress want dit is erg vervelend..

  Groet Danny-chantal

 61. pieterse schreef:

  Ik heb een tweede fb account op 17/10 jl. geregistreerd nu wil ik dit verwijderen en mijn oorspronkelijke account weer gebruiken omdat ik daar niet meer in kan en hierdoor niet in o.a. mijn vriendenlijst kom ? graag een oplossing.

 62. Ik kan niet uitloggen wat ik ook probeer als ik mij afmeldt en ook nog eens alle geschiedenis wis, wanneer ik op Facebook in mijn balk klik komt mijn account inclusief wachtwoord gewoon weer compleet terug!!!! Ik wil privacy HELP!

 63. Rosane schreef:

  Op mijn facebook profiel, wil ik graag de berichten van 2016 openen . Er staat een blauwe ronde circel met een teken erop.
  Hoe kan ik deze opnieuw openen?

 64. Bianca Janssen schreef:

  Nadat ik een code kreeg moest ik een nieuw wachtwoord invoeren om te kunnen inloggen op fb. ik tik nieuw wachtwoord in, vervolgens verschijnt een radertje. Maar het radertje draait nu al uren. Wat kan ik nu doen?

 65. Kan iemand mij helpen? Ik zag bij iemands profiel op Facebook staan, welke vreemde talen diegene spreekt. Ik vond dat wel leuk en heb dit toen ook gedaan via startpagina; profiel bewerken; contact- en algemene gegevens. Als ik daar nu weer kijk, dan staat er wat ik heb ingevuld, maar op mijn account prijken een paar talen, die ik niet beheers en die ik ook niet heb opgegeven om op mijn account te plaatsen. HELP!

 66. Aysenur schreef:

  als ik een account wil maken dus registreren dat staat er ”Je registratie kan helaas niet worden verwerkt.” hoe moet ik het oplossen??

 67. ik heb 4 wachtwoorden wil ze allemaal wissen en een nieuwe aanmaken maar lukt me niet kan iemand mij helpen MVG AD

 68. als ik me uitlog op Facebook blijf ik toch nog een hele tijd online staan.Hoe kan ik dat verhelpen.

 69. Marianne schreef:

  Waarom moet ik iedere keer mijn wachtwoord wijzigen na dat maar 1keer te hebben gebruikt?

 70. Facebook ik heb ander mailadres die wordt niet herkend grrrr. Ook op dit email adres geen wachtwoord maar sms doet het niet. Tja wacht nog steeds op DE GOUDEN TIP. HOELANG NOG.

 71. Guido Vanloo schreef:

  Bij meldingen van bevriende face boekers kan ik geen reacties vermelde in de daartoe voorziene blok. Mijn cursor wil daar niet staan! Wat moet ik doen?

 72. daniella schreef:

  hoe krijg ik de fbapp terug op mijn balk zou hem er graag terug opwillen ben de gehele balk kwijt ???

 73. Ik heb me fb aangemaakt op een nieuwe tablet maar zie het icoontje niet op me scherm om er naar toe te gaan. En hoe kan ik ook me spelletjes op de nieuwe tablet zetten . Ik denk dat me oude tablet gecrasht is, .

  1. Mariska schreef:

   Je kunt het icoontje op je scherm krijgen door naar het menu te gaan met alle apps. Dan ga je naar het Facebook icoontje en houd je dat lang ingedrukt. Vervolgens kun je het op je startscherm zetten.

 74. K.Kraak schreef:

  Ik ben vergeten mijn oude e mail adres ####@planet op tijd te wijzigen in ####@ziggo.nl
  Nu kan ik mijn account niet meer openen
  IS er misschien iemand die een op lossing weet ?
  ik had zulke mooie berichten op mijn Facebook
  Ik sta nog wel op faceboek

 75. Waarom krijg ik mijn oude faceboek en messenger gegevens niet terug jullie hebben mijn naam en mijn gegevens al jaren u vraagt ben jij dit ik zeg ja en dat telt niet het bestaat al jaren heb al een paar namen terug gezet om te tonen dat het van mij is en niets helpt

 76. tonny hoebe schreef:

  hallo heb van alles geprobeert kom niet op facebook hoe kan dat sorry gr

 77. Ik wil een Facebookpagina aanmaken voor onze brei- enhaakclub.
  Dus deze mag voor iedereen zichtbaar zijn , zodat wie wil , ons kan ‘volgen’.
  Maar dit lukt niet , ik wil als naam ‘ tiktek brei – en haakclub’ , maar ik krijg steeds de melding dat ik een echte naam moet opgeven.
  Hoe doe ik dit dan?

 78. ludo bouts schreef:

  Aan fb ik heb 2 dagen geen f b meer tussendoor n half uur wel dan weer gedaan .
  Mijn vraag is of jullie f b mijn account even zou willen nachekken volgens mijn technicus zou het probleem bij f b zijn, zou het mogelijk zijn om deze te resetten.
  Hieronder mijn gegevens.

 79. Ik kan mijn eigen Tijdlijn niet meer gebruiken het is zogezegt van iemand anders en ben zo mijn vrienden kwijt-ik heb al van alles geprobeerd er komt dan als antwoord als ik mijn nummer ingeef dat het al iemand anders heeft en het zijn mijn eigen gegevens ik ben ten einde raad en weet niet meer hoe ik het in orde krijg grtjs verder

 80. t.grispen schreef:

  heb enkele familieleden op faceboek staan.Tot voor kort kon ik op het pijltje links in de balk klikken en kreeg het volgende familielid.Dit is sinds is nu niet meer mogelijk.Hoe krijg ik de oude situatie terug? Kan nu wel alles van iedereen zien.Maar dat wil ik niet.alleen van de familieleden graag de teksten etc.

 81. Bart Segers schreef:

  Mijn Facebook page is geblokkeerd kan dat verholpen worden.

  1. Dag Bart, de mijne is sinds deze namiddag ook geblokkeerd en ik zou niet weten wat ik verkeerd gezegd heb… Er komt op dat ik de gebruiksvoorwaarden heb geschonden…en daar weet ik niks van. Snap het echt. Heb je je FB al terug en hoe dan?

 82. martin schreef:

  mijn moeder is ineens der vriendjes kwijt en der foto,s iemand een idee hoe je dat terug kan vinden..?

 83. Help ! Ik kan al dagen niet op Facebook !!!
  Ik ontvang geen bevestigingscode (sms’jes) op mijn mobiel om in te loggen op Facebook

  1. Martijn schreef:

   Goedemiddag!

   Is het inmiddels gelukt en zo ja heb je een tip want ik krijg ook geen sms en kan dus niet op mijn account!

 84. Nelleke schreef:

  Waarom kan ik niet op mijn eigen profiel komen en ook niet op dat van mijn vrienden wat doe ik fout

  1. Gratis-Tips.nl schreef:

   Wat voor foutmelding krijg je als je op je eigen profiel of dat van vrienden wilt komen?

 85. Riet Zijlmans schreef:

  Heb mij zelf per ongeluk verwijderd van faceboek wil graag terug bedankt

 86. Meersman schreef:

  Als ik op aplicatie duw van fb komt erop nederlands kan ni ingesteld worden !kan wel via google op fb weer raar ze

 87. roos waelkens schreef:

  Mijn icoon FB is verdwenen op mijn bureaublad, hoe kan ik dit terugplaatsen?

 88. Mijn vrienden zien mij wel in hun vriendenlijst staan, maar ik kan zelf niet inloggen op fb met mijn email en wachtwoord.
  Iedereen kan berichten ed plaatsen op mijn fb, maar ik kan dus niet reageren!!

  Heb mijn wachtwoord gewijzigd, maar toch kan ik nog steeds niet inloggen in fb.

  Help!

 89. Jeanine Pauwels schreef:

  Halokes

  Ik ben sinds kort geblokeerd op fb, omdat ik men echte naam niet zou gebruiken
  Nu vroegen ze me een identiteitsgegevens door te sturen
  Een kopie van men paspoort, en een recente foto van men aangezicht (?°
  Bij te raden gegaan bij vriendinnen hebben ze hier nog nooit van gehoord
  Ik krijg nu regelmatig herstelcodes , maar niets helpt om men fb open te krijgen
  Ook een nieuw account word niet aangenomen, telkens vragen ze weer om men paspoort te kopiëren
  Weet niet meer hoe ik nog op fb moet komen

  Hartelijke groeten en wens je zeker nog hele fijne Kerst en een gezond en liefdevol 2018

 90. hallo door brand ben ik de inoggegevens van fb kwijt geraakt ik weet het emailadres niet meer en het wacht woord niet meer .weet u misschien hoe ik dat op kan vragen??

 91. Janneke schreef:

  hallo
  mijn man wil graag ook op facebook aanmelden
  het lukt mij niet
  Hoe doe ik dat voor hem??????

 92. Janneke schreef:

  mijn man wil graag eigen facebook
  hoe doe ik dat voor hem????

 93. salembier greet schreef:

  kan mij niet aanmelden op FB ik en mijn man gebruiken dezelfde pc telkens mijn man zich heeft aangemeld kan ik dat niet meer en verschijnt telkens zijn FB

 94. Hans Baars schreef:

  Ik wil allen inloggen onder mijn eigen lokale e-mail adres en niets koppelen met andere domeinen. Anders maar niet. Is dat mogelijk en hoe

 95. Godelieve lanneau
  Heb 2 account,lieve lanneau geen probleem.Mijn ander godelieve lanneau kan niet meer inloggen,krijg steeds gebruikersnaam van ander account,en indien ik het veranderd is het fout.zie nog alles via lieve als ik als vriend ga kijken.facebook

 96. nellie knijn schreef:

  Kan niet openen op mijn computer dat is jammer het had beter gekunt

 97. e account is tijdelijk geblokkeerd
  We hebben verdachte activiteiten opgemerkt in je Facebook-account en hebben uit voorzorg je account tijdelijk vergrendeld.
  Waarschijnlijk is je account gehackt omdat je je wachtwoord hebt ingevoerd op een website die eruitzag als Facebook. Dit wordt phishing genoemd. Meer informatie hierover vind je in het Helpcentrum.
  In de volgende stappen helpen we je bij een beveiligingscontrole om je account te beveiligen waarna je je weer kunt aanmelden.
  Doorgaan

  als ik klik op “doorgaan blijft hij draaien,ik geraak niet ver.

  1. ik bedoel,ik geraak niet verder,word niet doorgeschakeld naar indifficeren van fb

 98. Waarom moet ik bij het opstarten van mijn computer iedere keer mijn aanmelden als ik mijn facebook startpagina wil openen?

 99. Hoe kan ik de facebookpagina raadplegen van bv de gemeente Alveringem, of de pagina van Opendoek Ieper-Diksmuide en van Kortrijk-Waregem ? Er zou een aankondiging staan van de monoloog die ik 30/04 geef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.