hotmail

Hotmail in Outlook instellen

hotmailVroeger las iedereen zijn of haar mail via de website van Hotmail. Steeds meer mensen hebben echter het gemak van een e-mailprogramma ontdekt. Een van die programma’s is Outlook.

Wil jij graag je Hotmail bekijken via Outlook? Lees dan verder hoe je je dat in kunt stellen.

 

MS Office Outlook Connector

Om je Hotmail in Outlook te bekijken dien je een programmaatje te downloaden dat MS Office Outlook Connector heet.
Het programma is hier te vinden.
Daarna ga je als volgt te werk:

 • sluit Outlook af
 • installeer het programma
 • open Outlook
 • voer je Hotmail e-mail adres en wachtwoord in
 • kies een naam die als afzender wordt weergegeven van je mailberichten
 • klik Ok

Outlook zal nu de gegevens van je Hotmail account ophalen. Dit gaat vrij snel.

Na het ophalen van je gegevens van Hotmail kun je in je mappenoverzicht zien dat er een nieuw account is toegevoegd.
Ook je mapstructuur is overgenomen vanuit Hotmail.
Je kunt nu je Hotmail berichten lezen via Outlook en ook mails verzenden met je Hotmail adres, gewoon vanuit Outlook.

 

Nog vragen?

Mocht je zelf nog tips of vragen hebben laat het dan hieronder weten.

Vergelijkbare berichten

33 reacties

 1. Ik heb Outlook Express en het lukt me niet om met de Outlook connector mijn hotmail berichten in Outlook te kunnen bekijken. Kan iemand bij daarbij helpen? Alvast heel hartelijk dank.

 2. samuel schreef:

  ik geraakt niet op mijn postvak in van hotmail

  1. Gratis-Tips.nl schreef:

   Kun je wat meer informatie geven? Krijg je een foutmelding bij het invullen van je gebruikersnaam of wachtwoord, of kun je helemaal niet op de website van Hotmail komen?

  2. Van Roosbroeck Marie Thérèse schreef:

   Gent, 1 januari 2016
   Geachte Heer, mevrouw,
   Sinds jaren geraak ik niet in postvak in. De kabel van internet was voorzien van ‘niet’ strokende klipjes’; aldus Proxumus.
   Ik hoop de post te kunnen behandelen. Door dit alles en seksuele vergrijpen heb ik enkele jaren achterstand.

 3. Jos de Mul schreef:

  Het lukt mij niet de nieuwste Outlook Connector (OC)te installeren en ik kan via Outlook niet meer mij mijn hotmail. De oudere versie van OC werkte probleemloos, maar doet niets meer. Ik krijg bij het opstarten van Outlook telkens een verzoek de nieuwste versie van OC te installeren. Het downloaden van de file verloopt probleemloos, maar zodra het installatieprogramma wordt uitgevoerd, breekt het af.

  Ik heb al verscheidene dingen geprobeerd (OC installer afzonderlijk downloaden en uitvoeren, mijn hotmail account eerst uit Outlook verwijderen), maar niets helpt. Wie heeft een goede tip

  1. Pieter Hagen schreef:

   Ik heb vandaag helaas dezelfde ervaringen gehad als u. Plotseling kreeg ik een bericht dat ik geen mail meer kon ophalen in Outlook van uit mijn hotmail account. Ik moest een nieuwe versie downloaden. Dat deed ik dus, maar toen kon ik mijn mappenstructuur onder het Hotmail account niet meer openen. Heb ook al van alles geprobeerd, zoals account verwijderen. Een waardeloze update dus. Voorheen werkte het probleemloos. Weet niet wat ik er mee aan moet. en of Microsoft hier al een oplossing voor heeft.

  2. net er op gezet outlook onder Windows outlook connector via deze site er op en klaar outlook account toevoegen klaar

 4. Marijke schreef:

  Outlook heeft wel de postvak In uit hotmail overgehaald, maar niet de submappen of het adresboek. Hoe krijg ik dat alsnog voor elkaar? Hij laat de mail ook in Hotmail staan, alleen als ik veranderingen doe in Outlook, communiceert hij dat niet met Hotmail. Weet u een oplossing? Bedankt vast.

 5. Er maken meer mensen gebruik van ons hotmail account. Als ik deze koppel aan mijn outlook, kan ik dan als ik inlog op http://www.hotmail.com mijn verzonden/ontvangen/verwijderd/doorgestuurde mailtjes zien? Als ik het dus verstuurd heb vanuit mijn outlook? Alvast bedankt

 6. J. de Nekker schreef:

  Ik krijg op mijn laptop constant de mededeling dat er een serverstoring is en is een bericht verzenden of ontvangen onmogelijk. Dat gaat al geruime tijd. Wat is de oorzaak?

 7. Claudia schreef:

  Ik kan berichten beantwoorden via outlook (connector)maar geen nieuwe berichten verzenden die blijven is postvak uit staan.

  1. marcel schreef:

   Dan moet je de server voor uitgaande e-mail (smtp) wijzigen in die van je internetprovider. Heb je bijv. internet via Ziggo, dan moet je ‘m wijzigen in die van Ziggo

 8. hoe kom ik in hemelsnaam van die oulook af. ik snap er geen reet van!!! ik wordt er gek van! heluppp

 9. Marinette schreef:

  Toen ik mijn hotmail wilde openen was die geblokkeerd,moet dus 24h wachten.Vindt dat helemaal niet serieus.Was omgeschakeld op outlook.Maar voila nu problemen.Dus geen outlook meer.

 10. stevens schreef:

  ik ben al van december zonder e mail adres,Ik niks anders dan bellen naar microsoft en zij zeggen altijd maar ,formulier ingevuld ?Ja?Afwachten zeggen ze ,ik ben ten einde raad !Help mij Please Thanks

 11. sandra schreef:

  het lukt me niet om die connector te downloaden. alles werkt, van klikken op de downloadlink tot ik het kadertje krijg ‘uitvoeren’, als ik daarop klik, gebeurt er nix, en kan ik dus ook niet mijn outlook configureren met mijn hotmailaccount. Wat doe ik verkeerd?

 12. elsbosters schreef:

  kan ook niet meer in mijn hotmail komen wat is dit allemaal ook niet met mijn wachtwoord heb al een paar keer verandert nu weet ik het niet meer

 13. outlook in hotmail weg outlook niks waard hoe krijg ik al mijn oude mails terug

 14. ik heb geen muziek meer op hotmail mijn mailtjes geven geen muziek kan uw mijn helpen alvast bedankt

 15. ik heb een Hotmail account kreeg tot voor kort een code via sms toe gestuurd, die ontvang ik niet meer, kan nu niet bij mijn Hotmail adres hoelang gaat het duren eer er weer een code wordt verzonden en blijft die altijd ?

 16. 1957goodyear schreef:

  Ik kom er net ook achter dat mijn Hotmail/live .nl niet meer werkt ….
  Nu maar M.O. Outlook C. geïnstalleerd.
  Wel probleem dat mijn mailbox gelijk geopend wordt, alleen met verzenden kan ik het ingestelde wachtwoord gebruiken: is niet praktisch als je met meerdere personen bent op één en dezelfde pc. Zal ook wel ergens in te stellen kunnen zijn, echter zover ik nu kan zien moet dat het beginscherm ook door mij zelf ontgrendeld worden (wachtwoord staat blijkbaar op harde schijf van pc). Toestand zo
  Misschien een tip ivm installeren voor eerdere reacties in dit forum/tips

  https://support.office.com/nl-nl/article/Een-Windows-Live-Hotmail-account-in-Outlook-gebruiken-a8ad4824-c286-43bb-8103-12a73cf2c954?ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL#bm6

  Succes met die “ellende”

 17. astrid schreef:

  Ik wil niet dat mijn email adres van zelf in de balk verschijnt zodra ik maar b.v de letter a in typ.Weet iemand hoe ik dat kan ver wijderen. b.v.d

  1. astrid schreef:

   sorry ik ben vergeten neer te zetten waarvan .Maar is van hotmail/outlook

 18. Maria Farwick schreef:

  Helaas kan ik geen mail versturen of ontvangen.
  Kunt u mij helpen met dit probleem. Ik probeer al een geruime tijd om een oplossing te vinden.

 19. Heleen Bulthuis schreef:

  Ik kan ineens mijn email niet meer beantoorden via Outlook op mij ipad.
  Tot vanavond ging het altijd goed.

 20. Morrison Janssen schreef:

  Hotmail werkte altijd feilloos, sinds de wijziging naar de Outlook layout is het een groot drama. Inloggen duurt een eeuwigheid, e-mail adressen worden niet meer automatisch herkent, printen is veel te omslachtig gemaakt, upload synchronisatie met Microsoft Outlook werkt niet.
  Ik geef Microsoft nog een week om het weer zo te laten functioneren als Hotmail altijd perfect deed, anders stap ik over naar een Apple. Ik ben er klaar mee.

 21. Mariken schreef:

  Ik krijg sinds gisteren mijn Hotmail niet meer weergegeven in Outlook (gaat al jaren lang goed). Heb het account verwijderd, OC opnieuw geïnstalleerd en het account weer toegevoegd maar dat mag niet baten. Bij serverstatus staat ‘Er is een fout opgetreden bij het synchroniseren van uw e-mailaccount…’
  Iemand tips hoe ik hem weer werkend krijg?

 22. ik, heb een ander probleem ik werk met windows7 ik heb op een toets gedrukt en nu heb ik outlook online hoe geraak ik terug naar outlook?
  Bvds

 23. francien schreef:

  Ik had een groep op hotmail, maar kan via Outlook geen mail meer verzenden naar deze groep, krijg alleen foutmelding, niet wat ik anders moet doen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.