hotmail

Hotmail account aanmaken

hotmailWil je een Hotmail account aanmaken? Hieronder vind je stap voor stap een uitleg over hoe je kunt aanmelden bij Hotmail.

Via Hotmail krijg je een gratis e-mailadres waarmee je naar je vrienden of kennissen kunt mailen.

Eerst wordt het aanmelden bij Hotmail besproken. Daarna krijg je nog een beknopte uitleg over hoe je mails kunt versturen en een bijlage/attachment (zoals een foto) kunt verzenden.

Kom je er niet uit? Stel dan gerust je vraag onderaan het artikel.

 

Aanmelden bij Hotmail

Hotmail is overgenomen door Outlook. Als je nu naar de website Hotmail.com gaat kom je vanzelf op de website van Outlook.com terecht. Je kunt echter nog steeds een Hotmail adres aanmaken. Aanmelden bij Hotmail is op zich vrij makkelijk. Binnen enkele minuten heb je de beschikking over een e-mail adres. Om een account aan te maken bij Hotmail dien je de volgende stappen te volgen:

Daar kies je voor de optie Gratis account maken:

Klik op Gratis account maken

Nu kun je een e-mail adres kiezen. Standaard komt er @outlook.com achter je e-mail adres te staan. Maar je wilt graag een @hotmail.com adres. Klik daarom op het pijltje naar beneden, zodat je kunt kiezen voor @hotmail.com:

Kies voor Hotmail.com

Soms kun je een melding krijgen dat het door jou gekozen e-mail adres al bezet is. Hotmail is erg populair en bestaat al erg lang. Veel e-mail adressen zijn daarom al bezet.

Hotmail geeft jou een aantal tips voor namen die nog vrij zijn, maar je mag zelf ook een leuke variant kiezen. Bijvoorbeeld je voor- en achternaam aan elkaar, een bijnaam, eventueel met je geboortejaar erachter. Probeer net zo lang een gebruikersnaam te vinden totdat je een gebruikersnaam hebt gevonden die nog vrij is.

 • Kies daarna een wachtwoord

Het wachtwoord moet voor jou makkelijk te onthouden zijn. Schrijf het eventueel op en bewaar het op een veilige plaats. Wanneer je al een ander e-mail adres hebt dan kun je deze opgeven. Mocht je je wachtwoord kwijt zijn dan wordt het naar je andere e-mail adres gestuurd. Heb je geen ander mailadres? Dan kun je ook kiezen voor een vraag waar alleen jij het antwoord op weet. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten dan zal Hotmail jou deze vraag stellen.

 • Vul de rest van je gegevens in

Je bent niet verplicht om deze gegevens naar waarheid in te vullen. Het is wel handig om deze gegevens juist in te vullen omdat Hotmail ze nodig kan hebben wanneer je je wachtwoord bent vergeten.

 • Voer de code uit het scherm in

Om te testen of je een mens bent een geen spam-robot dien je de code uit het venster over te typen. Soms is deze code moeilijk leesbaar. Je kunt op New klikken om een nieuwe code te laten verschijnen, die hopelijk beter leesbaar is.

 • Klik op Account maken

Je hebt nu een Hotmail account aangemaakt. Onthou goed je mailadres en je wachtwoord!

Nu moet je nog even je locatie en tijdzone instellen. Als je dit goed instelt dan staat de juiste tijd en datum bij de mailtjes die jij ontvangt.

 • Kies bij (Land) voor Nederland en bij Tijdzone voor (+1:00 UTC Amsterdam)

Na het klikken op Akkoord kom je in je Postvak In. Vanaf deze plek kun je e-mails lezen en e-mails versturen. Daarover gaat de volgende uitleg.

 

E-mails lezen in Hotmail

Wanneer je na aanmelding in je Postvak In kijkt dan staat daar al een eerste mailtje op je te wachten. De titel van het mailtje is blauw. Dit betekent dat het mailtje nog niet gelezen is. Je kunt het bericht bekijken door erop te klikken.

Na het lezen van het bericht kun je aan de linkerkant van het scherm weer op Postvak In klikken. Nu zie je het e-mail bericht weer staan. De titel is niet meer blauw maar zwart. Dit betekent dat het mailtje al gelezen is. Dit is erg handig voor als je straks meer e-mail ontvangt. Dan zie je in een oogopslag welke berichten gelezen zijn en welke nog ongelezen.

 

E-mails versturen met Hotmail

Om een nieuw e-mail bericht te versturen met Hotmail kun je links bovenin klikken op + Nieuw bericht. Je krijgt nu een leeg mailbericht te zien. Het versturen van een mailbericht gaat als volgt:

 • Vul bij Aan het mailadres in van degene naar wie je een e-mail bericht wilt sturen. Je mag ook een bericht naar jezelf sturen als je dat wilt.
 • Vul bij Onderwerp toevoegenen in het kort in waar het mailbericht over gaat. Bijvoorbeeld “Ik heb een nieuw e-mail adres”
 • In het grote veld daaronder kun je je bericht intypen.
 • Ben je klaar met het intypen van je bericht? Dan kun je bovenaan op Verzenden klikken.

Je bericht is nu verzonden!

 

Een e-mail versturen met een foto

Het versturen van een foto met Hotmail gaat bijna hetzelfde als het versturen van een gewoon e-mail bericht. Hiervoor volg je de stappen voor het versturen van een gewone e-mail. Maar voordat je op Verzenden klikt dien je eerst nog een foto toe te voegen. Dit gaat als volgt:

 • Klik bovenin op Bijvoegen en daarna op Op deze computer zoeken.
 • Kies het bestand dat je wilt versturen en klik op Openen.
 • Klik vervolgens op Verzenden.

Je bericht met foto is nu verzonden! Je kunt op deze manier niet alleen foto’s verzenden, maar ook Word-documenten of andere bestanden.

 

Hotmail wachtwoord veranderen

Wanneer je je wachtwoord van je Hotmail account wilt wijzigen dan kun je dat als volgt doen:

 • Log in met je huidige wachtwoord
 • Klik rechtsboven in op je gebruikersnaam (soms een rond bolletje met je initialen) en vervolgens op Accountinstellingen
 • Klik daarna op Uw beveiligingsgegevens en vervolgens op “Wachtwoord wijzigen”

Doe je dit voor het eerst, dan vraagt Hotmail je eerst nog om wat extra gegevens zodat je altijd toegang kunt krijgen tot je account, mocht je je wachtwoord een keer zijn vergeten.

Vervolgens dien je eerst een beveiligingscode in te voeren om toegang te krijgen tot het wijzigen van je wachtwoord. Dit is gedaan als extra beveiliging zodat een ander niet zomaar jouw wachtwoord kan wijzigen wanneer diegene bij je account kan. Deze beveiligingscode wordt naar een ander e-mail adres gestuurd (dat je eerder hebt opgegeven).

Na het invullen van de beveiligingscode kun je je wachtwoord wijzigen. Je moet eerst je oude wachtwoord invullen en vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord. Wanneer je tenslotte op Opslaan klikt is je wachtwoord veranderd.

 

Hotmail wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord van Hotmail bent vergeten dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch weer toegang tot je account te krijgen.

Klik bij het aanmelden op Outlook.com op “Heb je geen toegang tot het account?”. Je krijgt vervolgens een scherm te zien met een code die je moet overtypen. Daarna kun je kiezen uit twee opties:

 • Identiteit controleren d.m.v. woonplaats en geheime vraag
 • Instructies per e-mail

Bij het aanmelden heb je destijds een geheime vraag plus een bijbehorend antwoord kunnen opgeven. Hiermee krijg je weer toegang tot je Hotmail account.

Wanneer je een tweede e-mail adres hebt opgegeven tijdens je aanmelding dan kun je er ook voor kiezen om instructies naar je e-mail adres te laten sturen voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

 

Hotmail account verwijderen

Wanneer je om de één of andere reden je Hotmail account wilt opzeggen dan kan dat via deze link. Al je e-mails zullen worden verwijderd en je kunt ook geen mails meer ontvangen. Hotmail reserveert je mailadres nog 270 dagen, binnen die dagen kun je je mailbox opnieuw activeren mocht je je in de tussentijd bedenken. Na die 270 dagen wordt het account weer vrijgegeven zodat iemand anders een Hotmail account aan kunt maken op dat adres.

Voor een handig overzicht van het verwijderen van accounts op een groot aantal websites kijk je op AccountKiller.com.

 

Tweede Hotmail account aanmaken

Wil je graag een tweede Hotmail account aanmaken? Dit kan op precies dezelfde manier als hierboven beschreven. Om een nieuw account aan te maken dien je wel eerst even uit te loggen. Dit kan door rechts bovenin op je gebruikersnaam te klikken en vervolgens te kiezen voor “Afmelden”.

 

Vragen of problemen?

Heb je na het lezen van de bovenstaande uitleg nog vragen of heb je een andere vraag met betrekking tot Hotmail? Stel deze dan gerust via het formulier hieronder.

Veel mailplezier!

Vergelijkbare berichten

214 reacties

 1. Martine & Hans schreef:

  Bij het versturen van een mail, kies ik “nieuw”. Ik hoef dan slechts de voorletter van de persoon in te tikken die ik wil mailen en krijg dan aan de linkerkant mailadressen te zien van personen waarvan de naam begint met de letter die ik heb ingetikt. Er staan veel adressen bij die ik wil verwijderen. Mijn vraag is: hoe doe ik dat? Als je de rechter muisknop indrukt verschijnt er géén “verwijderen”!

  1. Myrthe schreef:

   Ik moet mijn code in voeren maar weet hem niet en er staat niet: wachtwoord vergeten

   1. code moet je via je mobiel binnen krijgen en die invoeren in je facbook aamelding en dan opnieuw een wachtwoord invullen nadat je de 6 cijferige codehebt in gevoerd

   2. kijk of je de code opnieuw kan vragen of je wachtwoord ofz veranderen

  2. Pascale schreef:

   Ik probeer een nieuw account aan te maken voor mijn papa op ‘mijn’ computer, en dat lijkt gelukt te zijn maar..als we dan op ‘aanmelden’klikken,dan verschijnt er steeds hetzelfde; er is iets misgegaan:(.. wat kan ik doen?

 2. marleen vandyck schreef:

  kan mijn email niet meer openen – krijg telkens melding om code in te geven

  1. Manny de Haan schreef:

   Waarom wordt mij voor de derde keer in een half jaar weer om een code gevraagd?Ik krijg bericht van hotmail :”‘Het lijkt erop dat iemand anders jou account gebruikt”‘.Vervolgens heb ik geprobeerd vragen zo goed mogelijk in te vullen(Over de laatste onderwerpen die ik heb verstuurd,mailadressen in mijn inbox en de geheime vraag)dit wordt niet goedgekeurd in het adres van mijn vriend.(De vorige keren met die codeproblemen heeft mijn zusje me geholpen en heb ik misschien haar mailadres ge bruikt).Hoe kom ik potverdorie ooit weer in mn eigen postvak in?Alle belangrijke post ontvang ik daar in,ik baal echt enorm en weet zeker dat iemand anders echt niet mn hotmailaccount gebruikt!Tot wie moet ik mij wenden en wie helpt me?Gr Manny

   1. Ik heb een vraag ik heb hotmail kan wel bericht ontvane maar niet beantwoorde wat moet ik doen Gard danny

    1. Wil iemand me helpen hoe ik dit kan veranderen dat ik wel een bericht terug kan sturen groetjes danny

    2. beste mensen ,ik had een vraagje ik heb altijd hotmail gehad .op een of andere mannier ..was hij weg ..omdat ik bericht van het ziekenhuis zou krijgen ,dus ging kijkem staat er alleen outlook op.maar daar komt mijn post niet in ..ik ben radeloos wat moet ik doen

   2. Beeris ruud schreef:

    Hallo manny, ik heb het zelfde probleem nu. Ik wordt er gek van. Precies de zelfde ellende!!!! Heb jij inmiddels een oplossing? Aub

 3. Dit is denk ik een oude tip? Want ik kan alleen maar kiezen tussen een hotmail.com en een oulook.com account..

  1. Bruneel René schreef:

   Waarom krijk ik een outlook account en geen hotmail account

 4. Heb bij het openen van hotmail een begin pagina gekregen met bericht dat hotmail was verbeterd en dat ik verder kon, klik nu op verder. dat deed ik . nu kan ik via Chrome niet meer bij mijn hotmail.( was automatisch ingelogt.)kan ook niet mezelf afmelden omdat de outlook pagina alleen maar knippert en geen berichten verschijnen. Op de tablet kan ik wel gewoon hotmail gebruiken en ookm als ik via exploder inlog. hoe kan dit en hoe kan ik dit verhelpen.

 5. pieter doeve schreef:

  Ik ben op vakantie in spanje wil graag voor Postvak uit/in een nieuw account,heb al verschillende keren geprobeerd. via Hotmail.com kom ik Outlook. Wat moet ik invullen bij 1ste blok(Microsoft-account),soms mijn e-mailadres? En dan bij het 2de blok,soms een (nieuw)wachtwoord Gaarne uw antwoord, dank u

  1. Pim Monteiro schreef:

   Om mijn Hotmail te installeren in mijn auto heb ik inkomende en uitgaande gegevens nodig. Heb dit diverse malen getracht ! Is niet gelukt …
   Voor inkomende : imap-mail.outlook.com en voor uitgaande: smtp- mail.outlook.com
   En 993 voor inkomend en 587 voor uitgaand …… is dit juist of…..
   Gaarne uw hulp

 6. Warner schreef:

  Is het aanmaken van een @live.nl adres niet meer mogelijk? De keuze is nu alleen nog mogelijk tussen @outlook.com en @Hotmail.com

 7. Patrick schreef:

  Beste Thea, Kan je niet op wachtwoord vergeten klikken en het wachtwoord naar je 06 of reserve mailadres laten sturen?

 8. Paula Teunissen schreef:

  Ik wil me aanmelden met een hotmail adres, maar het lukt niet, ik kan gewoon niet inloggen , hoe kan dat? en wat kan ik doen ?

 9. youssra schreef:

  alvast bedankt en tot ziens met vriendelijke groet,youssra

 10. ik wil graag een e mail omdat ik er nog geen had

 11. L. de Goede schreef:

  Geachte heer/mevrouw, Ik wil graag een nieuw email adres aanvragen voor mijn partner ,maar als ik probeer in te loggen lukt mij dat niet. Gaarne u antwoord hierop. Mvg L.de Goede

 12. dominic sterk schreef:

  zou ik graag een email account kunnen aan maken ik zou graag facebook willen hebben met al mijn vrienden. vriendelijke groet. dominic sterk

 13. edith mauwa schreef:

  beste hotmail, ik heb ander half jaar geleden mijn computer door een ander laten testen omdat het iets te maken heeft met virus, dus heb ik een andere acount genomen het is google geworden met gmail het is veel veranderd in mijn computer. maar van mijn oude postvak heb ik veel bericht gehad, met het account van hotmail.com geweest,wil toch berichten zien kan ik ook nog hotmail gebruiken, want dan gebruik ik twee account met inloggen wil toch vragen kan ik hotmail en gmail gebruiiken voor het postvak want het zijn belangerijke berichten ik wil ze niet kwijt. wilt u voor mij laten weten hoe of wat. vr.dk mevr e mauwa

 14. alanterie romana schreef:

  ik heb een Hotmail account,maar heb nooit gemaild.kan ik een andere maken

 15. Ik heb eigenlijk al een Hotmail account, maar om een of andere reden is deze geblokkeerd en kan ik geen mails meer ontvangen of verzenden. Ze denken nl. dat deze gehackt is, maar dat is niet zo. Nu moet ik allerlei gegevens invullen en krijg dan binnen 24 uur antwoord. Dat gebeurt ook: ik krijg alleen als antwoord dat ik niet genoeg gegevens in gevuld heb en ze weigeren me steeds toegang tot mijn eigen account. Ik weet niet meer wat ik moet doen, want ik krijg ook mails binnen voor school die belangrijk zijn, maar ik krijg geen toegang meer.

 16. gdelea schreef:

  ik wil graag een tweede account aanmaken[ hotmail] hoe doe ik dat terwijl het andere email adres ook gewoon blijft bestaan.

 17. Zarlasht schreef:

  hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen ik heb geprobeerd maar het lukt mij niet bij Outelook dus ik weet het niet hoe moet ik dat doen?

 18. Als ik hotmail in wil willen ze weten of ik een beveiligingscode kan ontvangen…Ik krijg mijn inbox niet geopend, moet via een microsoft account een nieuwe code ontvangen, maar die krijg ik niet binnen… Bij de info staat dat als ik niets doe dit allemaal binnen 30 dagen automatisch gebeurd en dat ik in de tussentijd gewoon mail kan lezen, maar dat lukt dus niet! Help?

 19. Paulo B. VATA schreef:

  Ik vind dat niet klantvriendelijk, plotseling iemand toegang weigeren tot zijn eigen postvak in. Ik heb de indruk dat onterecht een e-mail adres blokkeren, het doet u blijkbaar niet toe, terwijl u op die manier mensen van onze samenleving aan het uitsluiten bent. Dat is mijn oprechte opmerking qua ervaring over dit onderwerp. Goede begrip en vriendelijke groetjes. Paulo VATA.

 20. dora verlinden schreef:

  help heb zoveel geprobeerd om mijn e-mailadres terug te krijgen in hotmail
  Leg mij eenvoudig uit hoe ik het moet doen om terug te kunnen e-mailtjes te lezen en schrijven

 21. Het is nieuw voor mij. Ik wil het graag uitproberen omdat ik wel eens wat grotere mp3 bestanden moet oversturen.

 22. feikje boonen schreef:

  Hoe moet ik doen naar facebook en wachtwoord

  1. als je geen E-mailadres hebt hoe kan je dan hier een bericht invullen en hoe kan je dan internetten? daar heb je toch een provider voor nodig, of ga naar een bib of internet café on te internetten? en als dat niet het geval is dan heb je wel een E-mailadres van je provider gekregen.

 23. Jacobs hugo schreef:

  Beste,

  ik wil een hotmailadres aanmaken, maar heb al een gewoon outlook mailadres.
  Kan dat? en zo ja hoe weet ik dan met welk adres ik een mail verstuur?

  bedankt voor een antwoord.
  vriendelijke groeten

 24. Ik kan niet via mijn email app op mijn ipad naar mijn emails. Heb alles al geprobeerd. Aacount verwijderd en opnieuw toegevoegd. Jrijg steeds de melding dat mijn hotmail accountgegevens nie gecontroleerd kunnen worden.
  Iem. Nog tips?

  1. Heb je in je instellingen aangegeven dat je je email met meerdere apparaten “ophalen” wilt?

 25. Marieke schreef:

  Ik heb een probleem met het inloggen hij pakt alles maar kom er op een of andere manier niet in kan niets meer versturen als ik een nieuwe account aan maak ben ik dan ook mijn emails kwijt wat kan ik het beste doen

  1. Dit had ik ook in chrome en Firefox, maar in internet explorer kon ik wel inloggen zonder problemen. Is/was een cookie probleem.

   Een Hotmail account blijft bestaan, maar, als je 90 dagen niet inlogt wordt hij inactief, na 1 jaar automatisch verwijderd… Dan ben je alles kwijt ja.

 26. Suzanne Beck schreef:

  Ik wil graag een nieuw hotmail account aanmaken.heeft dat gevolgen voor spotify bv…….

 27. ik heb mijn pc geristyl en ik ben bang dat mijn ww kwijt ben.

 28. Loobuyck schreef:

  Hoe kun je account afmelden als altijd de account van mijn echtgenote verschijnt

  1. Rechtsboven klik je in je menu, en dan op uitloggen klikken.
   Mocht het niet lukken dan ook cookies verwijderen.

 29. i. Dirksen schreef:

  Beste,

  Ik zou graag mijn mailadres willen wijzigen in een andere naam. Nu staat overal dat je je naam kan wijzigen maar ik bedoel echt volledige mail adres. Is dit mogelijk?

  1. En weet je al wat voor 1?

   Bij Hotmail of gmail of of???

 30. Bij deze landseer ik mijn eigen website, maar wat er allemaal te vinden valt, blijft voor nu nog even een misterie……!!??!!

  Het wordt in ieder geval zeer spannend en zeer misterieus!!!

 31. frodure schreef:

  Wat moet ik doen om een 2de hotmail.com adres aan te maken want als ik gewoon naar hotmail.com ga kom ik gewoon op mijn e-mail terecht en daar zie ik niet waar ik er één kan bijmaken thks

  1. Eerst uitloggen en dan een nieuw account aanmaken.. De tips hier zijn verouderd, want je kan nu nog maar kiezen uit outlook.com en Hotmail.com

 32. P.Panagides schreef:

  I can’not get my mail outdoors. My wachtwoord(pincode) ie 160562.Please confirm this.

 33. b.veldhuis schreef:

  ik snap er niks van dus geef duidelijke uitleg dankjewel

 34. Lorenz schreef:

  Hoe ga ik terug van de pc versie naar de gewone?

 35. Hoe kan het, dat er twee identieke Email adressen binnen @live bestaan?
  Ik ontvang regelmatig mail voor die andere persoon.

  1. Waarschijnlijk heeft die ander zijn of haar e-mail adres niet goed doorgegeven aan vrienden en bekenden. Misschien een punt of een streepje vergeten.

 36. Wiebe Tijmensma schreef:

  Wil graag een alias hotmail adres aanmaken

 37. Hoe kan ik mijn hotmail zo instellen dat niet mijn email addres mee word gestuurd maar bijvoorbeeld wel alleen mijn voornaam……..iemand??

 38. Hans de Kleer schreef:

  Ik heb recentelijk een i-Phone aangeschaft (ik gebruik ook een i-pad); toen ik de e-mail daarop activeerde, werden alle e-mails van mijn pc gedownload op de i-Phone (teruggaand tot 2006). Omdat ik die niet op mijn i-Phone wilde hebben, heb ik die daar allemaal van verwijderd in de veronderstelling dat ze op mijn pc wel zouden blijven staan. Helaas bleek dat niet het geval, waardoor vele oude e-mails die ik met opzet bewaard had, ook zijn verdwenen. Zijn die nog op de een of andere manier teug te halen?
  Mvrgr
  Hans de Kleer

 39. Yvonne Hontelé schreef:

  Geachte mevrouw of heer,

  Ik wil graag een Hotmail e-mail adres aanmaken om makkelijk in het BUITENLAND mijn e-mail te kunnen ontvangen en vooral versturen. (Mag ook Outlook zijn begrijp ik.)
  Nu blijk ik al een Microsoft account te hebben omdat ik Windows 8 heb, dat bleek noodzakelijk. Ik heb een wachtwoord, maar het rare is, dat mijn e-mail adres daarin ###@hetnet.nl is. Dat is mijn “gewone” e-mail adres bij KPN. Het gaat mij dus om Hotmail (of Outlook). Ik zie echter alleen de mogelijkheid van Outlook. Dat heb ik dan maar gedaan maar later krijg ik toch weer ###@hetnet.nl bij jullie.
  Wat moet ik nu doen om Hotmail of OUtlook e-mail adres te krijgen. Moet ik dan een tweede account bij Microsoft aanmaken met een ander wachtwoord? Of moet ik toch weer eerst mijn huidige Microsoft account openen? Graag uw advies, bij voorbaat dank.

   1. Ik wil graag een andere code aanmaken om mijn laptop op te starten
    Hoe doe ik dat????

 40. wat moet ik doen als de email zecht dat er een tijdelijk probleem is ????

 41. ik wil graag een acount aanmaken maar dan heb ik alles in gevuld en klik ik op aanmaken en dan zecht hij dat

  ps. help me nu graaag pliess

 42. Account aangemaakt op mijn Android toestelletje.
  Ontvang wel email, maar kan niets versturen.
  Gaat blijkbaar rechtstreeks in mapje Drafts.

  Wie kan mij helpen?

  Alvast bedankt

 43. Hallo,
  Wat is de minimum leeftijd voor een hotmail account?

  1. Aerts Nicole schreef:

   Kan geen mails ontvangen of versturen in mijn hotmail. Hoe oplossen. Speel niet graag de vorige mails kwijt. Graag een antwoordje aub

 44. kan mijn hotmail niet gebruiken omdat het door een ander word gebruikt

 45. Hallo

  Ik heb een vraag en had daar graag antwoord op.
  Kan ik op mijn pc een email adres aanmaken voor iemand anders.

 46. Hanan afkir schreef:

  Kan niet meer op hotmail & kan geen e-mails meer ontvangen of versturen.omdat ik m’n telefoonnr heb veranderd.hoe kan ik m’n nr wijzigen op hotmail???

 47. Hi…
  Vraagje…

  Ik heb mail van hotmail op mijn ipad. Kan het lezen, mailen enz… Alleen ik kan neregns anders meer inloggen omdat ik mijn wachtwoord niet meer weet. Als ik het wil moet ik een 06 doorgeven maar die heb ik inmiddels ook al jaren niet meer… Kan ik eventueel mijn inloggegevens naar mijzelf laten sturen? Ik kan echter wel mijn eigen mail gewoon lezen…..?

 48. ik wil E-mail account om een minecraft server te laten maken door mijn friend

 49. 1) Ik heb een hotmail-adres dat ik enkel gebruikt als ik moet solliciteren. Sinds een maand ofzo, als ik dit adres open, staat er bovenaan Outlook Preview. Ik kan er niets in aanklikken, niets werkt. Hoe komt dit ?

  2) ik vind die Outlook niet leuk en wil terug de Hotmail-indeling. Kan dat ?

 50. Nog een irritant probleem :
  Om de haverklap, als ik mijn Hotmail probeer te openen, komt de mededeling:
  1. dat de mailbox wordt geopend
  2. dat er iets misgegaan is met de webbrowser “Er doet zich een probleem voor met de webbrowser. Klik op Vernieuwen, sluit de browser en open deze weer. Probeer het vervolgens opnieuw.” dan doe ik dat en dan gaat er weer iets mis !
  Waarom ?

  Ik vind die Outlook reuze irritant. De oude Hotmail was veel beter !

 51. atika sayfa schreef:

  Ik wil een email maken om contacten te maken
  En zo veel mensen te contacten

 52. bert van hattum schreef:

  Ik kan niet meer in mijn e.mailadres komen. Er komt dan te staan (bad request.)
  Hoe kan dat?
  Vrij.gr

 53. hansros99 schreef:

  Ik heb precies het zelfde probleem als Manny de Haan van 24 juli 2014 09.00 u. Wat ik ook geprobeerd heb, niets lukt. Vragen beantwoord, ook de geheime vraag, via iemand anders z’n computer n code ontvangen en ingetoetst. En heb nu bijna n week geen toegang meer tot mijn berichten.
  Als Hotmail niet snel met n oplossing komt ga ik iedereen waarschuwen wat voor slechte service ze geven en ga ik iedereen aanraden n andere provider te zoeken

 54. hanneke schreef:

  HELP
  Ik wil een 2e mail-account aanmaken, maar ik kan niet uitloggen uit mijn bestaande mailaccount. Ik krijg ook niet het eerste blad op mijn scherm waar ik mijn naam en wachtwoord in moet voeren. Maar meteen mijn inbox.

  1. Waar kan ik de antwoorden vinden? Mijn vraag is al meerdere keren gesteld. Ik wil ook een tweede account maar ik kan niet uitloggen uit mijn bestaande mailaccount. Ik krijg net als Hanneke ook niet het eerste blad om mijn scherm waarop ik mijn naam en wachtwoord kan invoeren.

 55. Hallo,Ik zoek al best lang naar een e mail. Die ik net heb ik gevoerd wil ik graag hebben kunnen jullie mij a.u.b. helpen? alvast dankjewel 🙂
  WERKSE!

 56. Hoi,

  Vaak kijk ik mijn emailberichten op mijn mobiel. Sinds kort (begin 2016) is Hotmail helemaal overgegegaan naar Outlook. Meestal zet ik hem dan op PC-versie, maar dat kan nu ook niet meer.

  Het probleem is dat ik heel vaak mijn berichten niet kan openen. De functie van het slepen werkt dan niet. En weer op andere momenten werkt het wel (maar vaker niet dan wel).

  Hoe kan dit worden opgelost?
  Zit er ergens een storing?
  Hopelijk kan dit gauw worden verholpen.
  Erg vervelend als ik belangrijke mails niet direct kan openen.

  Dank u,

 57. Mariola schreef:

  Ik wil voor iemand anders een Hotmail account aanmaken, maar kan geen wachtwoord invullen. Heb het op de engelse en de nederlandse site geprobeerd,
  maar hij pakt niets. de rest van het formulier is wel ingevuld, alleen het wachtwoord doet het niet. Wat doe ik fout?
  Alvast bedankt.

 58. baasil schreef:

  Ik wil via e-mail met mijn vrienden te communiceren en dank u

 59. annemarie schreef:

  ik kom niet meer op Hotmail,alleen us geeft hij aan maar dat is niet veilig,heb van alles geprobeerd geeft alleen us aan

 60. ik kan geen mails van Hotmail.com naar aol.com verzenden met andere woorden krijg ze terug hoe kan dat het mail adres naar AOL.com is goed

 61. corrie schreef:

  ik krijg steeds een melding als ik mijn mail wil openen een ander gebruiker en dat mijn wachtwoord niet goed is hoe kan dat want ik kan helemaal mijn mails niet bekijken

 62. Cees van den Hoek schreef:

  ik ben al een week bezig en het is nog steeds niet gelukt net als een jonge vrouw zoeken want dat lukt mij Ook niet ik val op jong?

 63. E. Verschuur - Cramer schreef:

  vraagje, kan ik een hotmail account aanmaken waar ik ook mijn xs4all mail heb. Heb hem daar aangemaakt maar kan geen mails ontvangen of versturen. Maar wil hem niet als standaard instellen kan iemand helpen ik ben een leek op dat gebied dus a technies. Heb op internet gezocht maar kan geen voorbeeld vinden van emailadres
  vast bedankt.

 64. Caty Bremer schreef:

  Ik heb geen reactie, wel een vraag . Ik wil voor een asielzoeker een hotmailaccount aanmaken, zodat ze kan mailen. Ook nodig voor inburgering. Ik kom een heel eind bij het aanvragen op haar oude computer, maar het gaat steeds fout bij het invoeren van de controle letters. Ze zijn in hoofdletters, lichter en donkerder, ik kan ze alleen als hoofdletters invoeren, en krijg steeds een foutmelding! Wat moet ik anders doen?

 65. KT Chiang schreef:

  KO

  Mijn broer wil een Hotmail aanmaken , maar dan wordt er om een reserve mail adres gevraagd . Mijn broer heeft nog helemaal geen email adres , dus ook geen reserve adres , wat nu ?

 66. Waar kan ik de antwoorden lezen? Er zijn heel veel vragen niet beantwoord?

 67. ik heb jaren een FB account heb er veel plezier in maar mijn kleinzoon heeft mijn wachtwoord uitgeschakeld ik kan niet meer op mijn n fb account aldoor wachtwoord verkeerd maar ik heb voor google mail en FB dezelfde wachtwoord op ben ten einde raad doordat ik ziek ben brengt fb zoveel afleiding en vergeet ikde pijn van de chemo door een fout en ik kom er niet op hele nacht ook op gezeten iedere keer zeggen ze wachtwoordverkeerd of ik heb hem drie weken veranderd dat is niet zo ik hoefde aanklikken op fb en klaar HELP ME A.u.b.

  1. Na 5 keer proberen krijg ik steeds het bericht dat dit bij een ander domein hoort hoe los ik dit op

 68. Sinds Hotmail overgegaan is naar outlook opent mij accout veel langzamer ook het verwijderen van items duurt veel langer.

 69. achternaam schreef:

  hoe krijg ik na afsluiten outlook te voorschijn om mails te schrijven en te ontvangen

 70. heyy ik ben luna
  ik heb heimwee
  binnenkort heb ik een slaapfeestje en ik durf niet want ik ben bang dat ik terug naar me ouders
  iemand een tip laar ff horen

 71. Meliana schreef:

  Is het mogelijk om het hotmail-adres te wijzigen, ik zou willen wijzigen inplaatst van verwijderen.

 72. Ik heb een tweede hotmail account aangemaakt. Als ik daarmee mail verstuur, verschijnt ook mijn eigen naam bij de ontvanger. Ik wil echter dat alleen mijn hotmail adres daar zichtbaar is en niet mijn eigen naam. Hoe kan ik dat veranderen?

 73. ik heb een nieuw email adres aangemaakt maar ik kan geen mailtjes versturen en ook niet ontvangen!! help want ik heb het echt hard nodig

 74. Ik heb recent een mail geopend maar is gelijk gehackt en ik kan gelijk niet meer met jullie van outlock in contact komen

 75. Anneke schreef:

  Hallo,
  Ik ben bestuurslid van de club50+nieuwkoop en wil bij deze een nieuw e-mail openen bij hotmail, maar nu blijkt deze al te bestaan.
  Waarschijnlijk is dat in het verleden ooit geopenend door een bestuurslid die niet meer in het bestuur zit en dit e-mail adres wordt waarschijnlijk al heel lang niet meer gebruikt.
  Ook heb ik hier natuur lijk geen wachtwoord van.
  Kan dit opgelost worden, zodat wij met onze voorkeursnaam: club50+nieuwkoop kunnen gaan werken?
  Met vriendelijke groet,
  Anneke van Ommeren

 76. Goedemorgen heer/mevrouw,

  is het mogelijk wanneer ik in nederland woon, om een duits emailadres aan temaken?

  alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Pim

 77. is er een limiet i de aanmaak van emailadressen? want ik kan er geen meer aanmaken bij hotmail, ook niet bij yahoo

 78. Ineke

  Kan ik outlook.com hetzelfde de gebruiken als hotmail.com.
  Dus ook in ieder ander land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.