Wordfeud – scrabble op je telefoon

Wordfeud gebruiksaanwijzingWordfeud (spreek uit: wurdfjoed) is vergelijkbaar met het bekende bordspel Scrabble. Het spel is in korte tijd enorm populair geworden en wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden. Je kunt spelen tegen bekenden en onbekenden en de mensen die eraan zijn begonnen geven toe dat het erg verslavend werkt.

Het leuke aan Wordfeud is dat je kunt spelen wanneer je wilt. Een spel dat nog niet af is blijft gewoon staan tot je weer een volgende zet doet. Ook kun je meerdere spellen tegelijkertijd hebben lopen. Hieronder vind je een gebruiksaanwijzing en regels voor het spel, de verschillen met Scrabble en enkele tips.

Gebruiksaanwijzing

Zodra je Wordfeud hebt geïnstalleerd op je mobiele telefoon wordt er naar je e-mail adres gevraagd. Geef hier je echte e-mail adres op. Het wachtwoord wordt namelijk automatisch voor je gegenereerd en mocht je het ooit nodig hebben, dan kun je het via de website van Wordfeud opvragen.

Doel van het spel
Het doel is zo veel mogelijk punten te halen door woorden op het bord te leggen. Op elk letterblokje staat een klein cijfertje dat aangeeft hoe veel punten die letter waard is. Makkelijke letters zoals de E of de N zijn 1 punt waard. Moeilijkere letters zoals de Z zijn 5 punten waard en de Q is zelfs 10 punten waard.

Een spel starten
Je kunt een nieuw spel starten door te kiezen voor “new game”. Vervolgens krijg je een aantal opties. De meeste mensen kiezen achtereenvolgens voor:

 • Dutch – de taal van het bord
 • Normal – de verdeling van de bonusvakjes over het bord
 • Play with random opponent – Je krijgt automatisch een (onbekende) tegenstander

Het is ook mogelijk om tegen bekenden te spelen. Als je iemand kent die Wordfeud speelt en je weet zijn of haar gebruikernaam, dan kun je die invullen. Wordfeud zal die persoon dan een uitnodiging voor een potje sturen.

Woorden leggen
Je kunt woorden leggen door de letters te slepen naar de plek waar je ze wilt hebben. Een nieuw woord dient altijd aan te sluiten aan de letters die al op het bord liggen. Wanneer jij als eerste aan zet bent dan moet je het woord in het midden leggen zodat het vakje met het sterretje bedekt wordt.

Wanneer je niks kunt leggen
Het kan voorkomen dat je geen letters op het bord kunt leggen. Bijvoorbeeld omdat je alleen maar klinkers of medeklinkers hebt. Of omdat het spel bijna ten einde loopt en je geen letter niet meer kwijt kunt. Hiervoor kun je de mogelijkheden Swap (ruilen) of Pass (beurt overslaan) gebruiken.

Wanneer nog niet alle letters (“tiles”) op zijn (dat kun je rechts onderin zien, bij “tiles left”) dan kun je voor Swap kiezen.  Bij Swap geef je aan welke letters je wilt ruilen. Vervolgens krijg je nieuwe letters. Deze optie kost je wel een beurt, dus je kunt Swap beter alleen dan gebruiken wanneer je echt niets kunt met je letters.

Bij Pass sla je een beurt over. Dit gebruik je eigenlijk alleen wanneer het spel ten einde loopt en je echt niets meer kunt leggen.

Duur van het spel
Je kunt spelen wanneer het jou uitkomt. Wel wordt er een maximumtijd van 72 uur gehanteerd waarbinnen je een zet moet doen. Dit betekent dat je maximaal 72 uur (=3 dagen) mag nadenken over een zet. Wanneer je binnen deze tijd niet reageert heb je verloren en wordt het spel verwijderd.

Puntentelling

Naast de punten van de letters zelf is het mogelijk om extra punten te verdienen. Dit kan door in één beurt alle letters op je plankje weg te spelen (je krijgt hiervoor 40 bonuspunten). Ook kun je extra punten verdienen wanneer je letters op speciale vakjes kunt leggen:

 • DL – Dubbele Letterwaarde – de punten van de letter worden dubbel geteld
 • TL – Triple Letterwaarde – de punten van de letter worden driedubbel geteld
 • DW – Dubbele Woordwaarde – het totaal aantal punten voor het woord wordt verdubbeld
 • TW – Triple Woordwaarde – het totaal aantal punten voor het woord wordt verdriedubbeld

Aan het einde van het spel worden de punten van de letters die je nog hebt van je totaal afgetrokken. Ook worden deze punten bij die van je tegenstander opgeteld. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk letters kwijt te raken aan het einde.

Extra mogelijkheden

Het leuke aan Wordfeud is dat je kunt spelen wanneer je wilt. Je speelt alleen wanneer je tijd hebt. Hierdoor kan het dus voorkomen dat je lang moet wachten op een zet van je tegenstander. Daarom is het handig dat je meerdere potjes tegelijk kunt spelen (maximaal 30). Je kunt een nieuw spel starten door te kiezen voor “New Game”. Er zijn inmiddels zo veel Wordfeud-spelers dat je er zelfs midden in de nacht binnen 1-2 minuten een tegenstander wordt gevonden.

Chatten
Door op Chat te klikken kun je chatten met je tegenspeler. Bijvoorbeeld om hem of haar te complimenteren voor een mooi woord.

Foto wijzigen
Via Settings kun je een foto instellen. Dit doe je via “Set profile picture”. Je kunt dan een foto uit je eigen toestel kiezen.

Meldingsgeluid
Via Settings kun je aangeven of je een geluid wilt horen wanneer het jouw beurt is. Deze melding kun je aan of uit zetten door een vinkje te plaatsen of te verwijderen bij Enable Notifications. Het geluid kun je instellen bij Notification Ringtone.

Foutmeldingen

Invalid word
At least one of the words placed on the board is not in our dictionary
Dit betekent dat één of meer van de woorden die je gelegd hebt niet in het woordenboek van Wordfeud voorkomen. De woorden moeten horizontaal en verticaal kloppen. Kijk dus even na tegen welke letters je het woord hebt aangelegd.

Niet alle Nederlandse woorden staan in het woordenboek van Wordfeud. De woordenlijst wordt regelmatig uitgebreid. Het kan dus zijn dat een goed Nederlands woord toch wordt afgekeurd.

Krijg je aan het begin bij elk spel deze foutmelding? Dan kan het zijn dat je een andere taal hebt ingesteld. Bij het starten van het spel dien je voor Dictionary – Dutch te kiezen.

Could not make move
Incorrect tile placement. Tiles must be placed on a straight vertical or horizontal line, adjacent to one or more existing tiles
Dit betekent dat de letters die je gelegd hebt niet aansluiten bij de letters op het bord. Wanneer je een woord legt dan dient deze horizontaal of verticaal aan te sluiten bij de letters die al op het bord liggen.
Deze foutmelding kan ook voorkomen wanneer je je woord wel goed hebt neergelegd, maar daarnaast per ongeluk een letter naar het bord hebt gesleept. Dit kun je oplossen door op Clear te drukken en vervolgens je woord nogmaals te leggen.

Server error
Make sure your Wordfeud installation is up to date. Error details: Unexpected error type: not_your_turn
Het komt soms voor dat Wordfeud aangeeft dat jij aan de beurt bent, maar zodra je een woord legt en op Play drukt krijg je deze melding te zien. Dit betekent meestal dat Wordfeud een fout heeft gemaakt en dat je eigenlijk nog niet aan de beurt was. Je kunt dit oplossen door het bord te verlaten. Zodra je weer terugkomt heeft Wordfeud door dat de ander eerst aan de beurt is.

Ik kan niet op Play drukken na het leggen van een woord
Dit betekent dat de tegenstander aan de beurt is. Bovenin het scherm zie je wie het laatst een woord heeft gelegd.

Andere problemen

Spellen stoppen niet meer na 72 uur
Sinds de laatste update hebben veel mensen het probleem dat spellen niet meer automatisch stoppen nadat er meer dan 72 uur geen zet is gedaan. Dit kan erg vervelend zijn omdat je bij te veel openstaande spellen geen nieuwe meer kunt opstarten. Je kunt dit oplossen door het spel te openen en op Resign te klikken. Hiermee beëindig je het spel en kun je weer nieuwe spellen starten.

Zwart scherm
Ineens doet Wordfeud het niet meer en krijg je een zwart scherm bij het opstarten van Wordfeud. Dit probleem is al meerdere malen gemeld maar het is nog niet opgelost. Het enige dat helpt is het uit- en weer aanzetten van je toestel.

Volledige naam zichtbaar
Wanneer je je Wordfeud account hebt gekoppeld aan je Facebook account dan is je volledige naam zichtbaar voor tegenspelers. Ook voor mensen die je niet kent. Hier is al diverse malen melding van gemaakt richting de makers van Wordfeud. Hopelijk wordt het in een volgende update meegenomen en kun je weer anoniem onder je nickname spelen.

Tips

Om zo veel mogelijk punten te scoren is het handig goed gebruik te maken van de speciale vakjes. Ook kan het handig zijn om vooruit te denken. Misschien kun je met het ene woord wel 3 punten meer scoren dan met het andere, maar als je daarmee een bonusvakje bereikbaar maakt voor je tegenstander kan het verstandiger zijn om toch maar voor minder punten te gaan.

Scrabble woordenlijsten

Op deze website is een handige woordenlijst te vinden van woorden met moeilijke letters zoals de X, de Q en de Y. Ook vind je er lijsten met 2- en 3-letterwoorden.

Vragen

Heb je nog vragen over deze uitleg? Stel ze dan hieronder!

Vergelijkbare berichten

111 reacties

 1. A. de Gouw schreef:

  Heb mijn wachtwoord bij google moeten wijzigen en nu het ik van mijn medespelers geen profile picture meer? Wie weet er meer over?

  1. Ik speel wordfeud maar wil nog iemand uitnodigen die nog niet gespeeld heeft wel al wordfeud op haar tablet heeft, hoe doe ik dit?

   1. Emilie schreef:

    Hoe voeg ik een naam toe aan mijn wordfeudfriendlijst wij spelen al maanden samen maar haar naam komt niet voor in mijn wordfeudfriendlist

    1. Ik heb een nieuwe telefoon en Wordfeud opnieuw gedownlaod. Al mijn spelers heb ik er weer in staan. Met een persoon lukt dat niet terwijl ik al meerdere keren haar goeie Wordfeudnaam heb ingetypt of haar emailadres.

    2. Op de puntjes drukken (rechts onderaan) het spel, en dan op vriend toevoegen klikken.

  2. Ik heb de foto verwijderd van weurdfeud om een nieuwe te plaatsen, maar er komt dan een slot te staan en krijg er geen nieuwe foto op.

 2. Ik wil graag weten, als je iemand uitnodigt via wf een vriend. En hij reageert niet. Hoe lang blijft de uitnodiging staan? Komt hij dan op een gegegeven moment te vervallen. Na een aantal dagen? Of moet je altijd op decline of accepteren drukken? Bedankt Ria

  1. Me foto is al 3 maanden weg hoe krijg ik het weer terug had zulke leuke foto/s van me klijn kinderen wat kan ik doen om ze weer er op te zetten blijft nu een lege foto en hoe werkt dat ik met iemand chat en antwoord terug krijg lukt ook niet meer hoop dat iemand mij er mee kan helpen vriendelijke groet gerda

 3. mijn telefoon gaat niet meer naar menu en dan staat er steeds iets met proces android en om het uit te krijgen moet ik de batterij eruit halen en ik heb een lg p970 wit kunt u me een tip geven a.u.b.

 4. Als je een tegenstander per ongeluk geblokkeerd hebt hoe kan je dat weer ongedaan maken?

 5. Nadat een spel beeindigd is loopt wordfeud vast en sluit vervolgens af, moet het spel dan weer opnieuw opstarten, dit gebeurd sinds de ios7 update, kent iemand dit probleem? Hebben meer spelers dit?

 6. Sinds een paar dagen, komen mijn prullenbak en berichtmeldingen steeds terug, zit nu met een hoop rode balletjes !!!!!!!

 7. Bigfeet schreef:

  Waarom komen gespeelde spellen en chats steeds weer terug? Heb nu veel “rode bolletjes” en steeds de idee dat er iets nieuws is te melden. Super irritant!

  1. De Kort schreef:

   Hier ook. Chat berichten bij woordfeudnaam komen steeds weer terug. Hoe kan ik dit oplossen?

 8. Ik krijg mijn prullenbak niet meer geleegd en zie bij al mijn tegenspelers rode balletjes met soms wel een getal van 32 instaan. Is heel lastig. Hoe krijg ik dit weg. Zo gaat de lol van het spelen wel weg.

 9. Vladimien schreef:

  Een nieuwe tablet gekocht (Samsung) en Wordfeud erop gezet. Automatisch een nickname gekoppeld die ik niet zelf heb uitgekozen? Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen? Ik zie geen tandwiel/radar? Iemand een idee?

 10. Heb steeds een letter e op mijn plankje die “vast” staat en dus niet kan gebruiken. Deze ligt als 8 e letter onder een andere…..

  1. Als je de betaalde versie hebt blijft de gratis versie ook op je mobiel staan, tenzij je die verwijdert. Misschien speel je per ongeluk op de gratis versie?

 11. wordfeud staat ineens in Duitse taal me instellingen van iPhone staan gewoon in nederland ik had alleen Duitse toetsenbord in algemene instellingen bijgevoegd om in het Duits te kunnen chatten maar het hele wordfeud is nu Duits??

  1. Als je een nieuw spel start kun je de taal aangeven, dan gaat ie weer in het nederlands

 12. Ik heb ineens een andere taal bij wordfeud, alleen bij een speler, terwijl mijn taal wel goed is ingesteld. Wat moet ik doen?

  1. Waarschijnlijk heeft die speler bij het aanvragen van een nieuw spel een andere taal gekozen. Gewoon spel afbreken, een nieuwe starten en de juiste taal kiezen.

   1. Ik speel al jaren met iemand en nu opeens kunnen we elkaar niet meer uitnodigen voor een nieuw spel( terwijl bij anderen dat wel lukt) wat moet ik doen? G Anny

 13. Raymon schreef:

  Ik heb opeens een andere wordfeut naam hoe pas ik dat aan?

  1. Hettie Mol schreef:

   Ik heb een nieuwe android telefoon.
   Heb Wordfeud app binnengehaald.
   Kan niet inloggen met bestaande gegevens.
   krijg steeds de melding dat de naam reeds in gebruik is.
   Wat doe ik verkeerd.
   Op mijn android tablet staat ook ook Wordfeud met voornoemde bestaande gegevens. Hoe synchroniseer ik met mijn tablet ?

 14. Wat zijn toch die rode balletjes? Al meerdere keren gelezen,en komt elke keer weer in beeld? Wie kan mij helpen?

 15. Marijke schreef:

  Kan op mijn iphone plotseling niet meer inloggen op wordfeud. Krijg iedere keer invalid-id. Hoe raak ik dit kwijt??

  1. Cathalina schreef:

   Als iedere keer het bordje met invalid_id verschijnt. Moet je je telefoon uitzetten en daarna weer ontgrendelen, dan is het weg. Gr. Carol!

 16. Langs deze weg wil ik informeren hoe ik mijn gebruikersnaam wijzig in wordfeud. Ik heb geprobeerd bij de instelling de gebruikersnaam te wijzigen tevens heb ik geprobeerd een nieuw account aan te maken, wederom zonder succes. Hopend gauw wat u te vernemen

 17. Elirieske schreef:

  Ik kan van mij en mijn tegenstander de punten niet meer zien. Ik speel op windows 8 PC. Hoe kan ik dat weer instellen?

  1. Elirieske schreef:

   Wordt er eigenlijk wel antwoord gegeven. Ik heb nu al weken te maken met het feit dat ik geen puntentelling kan zien op mijn Windows 8 versie wordfeud op de pc. Heb jullie al eerder dat bericht gestuurd maar geen antwoord ontvangen hoe ik dat weer in kan stellen. Heb hem al 2 maal verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Waarom staan de antwoorden er niet op vragen van andere vraagstellers?

 18. Cathalina schreef:

  Mijn ipad wordfeud staat op zwart, aan en uitzetten helpt niet. Wie weet raad?

 19. V.d.kerlhoff schreef:

  Wordfeud loopt vast op een app om spellen te kopen,ik kan het niet uitzetten?wat nu?

 20. Marjan zwambach schreef:

  ik ga op vakantie naar Duitsland kan ik dan ook Wordfeud spelen in het Nederlands?

  1. Ja hoor, als je zelf niks aan de instellingen verandert dan blijft Wordfeud gewoon in het nederlands

 21. Tijdens de vakantie zijn mijn spellen afgebroken omdat ik ze te lang niet gespeeld had (meer dan 72 uur). Helaas ben ik nu een tegenspeler kwijt waarvan ik de naam niet meer weet. Weet iemand hoe ik deze kan terugvinden? Het spel heeft nl ook de spellen die afgelopen waren verwijderd.

 22. monique schreef:

  hoe kan ik een spel die niet word afgemaakt verwijderen voor die 72 uur.

 23. Ik kan geen random uitnodigingen meer doen . Ik nodig wel uit maar er komt niks. Heb app opnieuw geïnstalleerd. Hielp ook niks. Ideeën?

  1. Martine schreef:

   Ik heb hetzelfde probleem sinds vandaag, hoe hebt u het opgelost?

 24. Ik kan geen random uitnodigingen meer doen. Er komt maar geen speler

 25. Jaap Lekkerkerker schreef:

  Hoe en wanneer is het spel ten einde?

 26. sophietje schreef:

  Hoe kan het dat mijn hele Wordfeud ineens in het Duits is, terwijl ik het in Nederlands heb ingesteld? Het gaat dus niet om de woorden, die ik moet leggen, maar om de tekst eromheen: der Gegner ist dran etc.
  Hoe kan ik dit wijzigen?

 27. Jeroen schreef:

  Beste mensen hoe kan ok mijn gebruikersnaam veranderen gr

  1. D-feud schreef:

   Bij settings. Op je telefoon moet je klikken op het knopje op je telefoon linksonder, en dan settings. Op de Ipad moet je klikken op dat tekentje dat eruit ziet als een soort schroefje. Ik weet niet hoe zoiets heet. Dan gewoon settings en daar kan je je naam veranderen.

   1. LizZzLove schreef:

    Ik heb Windows tablet en zoek me suf naar setting, iemand die me kan helpen??

    Heb nu ook een windowsphone en wilde wordfeud ook daarop zetten, dus wil inloggen maar herkent mijn mail adres niet, en geen van de mogelijke ww’s, dus wou wachtwoord veranderen via tablet om vervolgens in te kunnen loggen op de telefoon.

 28. Heb een nieuwe smartphone. Hoe krijg ik wordfeud onder dezelfde naam op de nieuwe smartphone.

 29. Amadea schreef:

  Ik heb ook een nieuwe telefoon, net als de vorige reageerder. Ik wil, voordat ik mijn gegevens via iTunes van mijn oude naar mijn nieuwe telefoon overzet, zeker weten dat ik al mijn Wordfeud gegevens meeneem. Zou überhaupt wel willen weten of je WF via het internet speelt, waar al je behaalde scores dus ook bewaard blijven, of dat het gekoppeld is aan je toestel. Ik hoop op antwoord!!!

 30. flip geerling schreef:

  er is iets fout gegaan met wordfeud te installeren.
  Wil het deleten, maar hoe moet dat
  Mijn tel. is G]samsung galaxy
  mijn dank

 31. Odette schreef:

  Ik heb Wordfeud geinstalleerd op 2 Ipads, maar we zien allebei helemaal geen letters onderaan het scherm, dus we kunnen niets doen! Heeft iemand anders dit probleem ook? En hoe kunnen we het oplossen??

 32. braziliaan 532 schreef:

  hoe kan je het speelveld van wordfeud veranderen,daar ik 1 keer gezien heb,dat je dan meer punten kunt halen i.v.m. twee of drie dubbele woordwaarden

  1. door bij je uitnodiging, na selecteren persoon, te kiezen voor Random ipv Standard bij board

 33. Akwaba schreef:

  Wordfeud van googleplay telt je punten zodra je je letters plaatst, bij play store niet (is pas erna) .

 34. Hoe krijg ik in vredesnaam, die lijst met “block” weg … er is nergens een prullenbak te vinden. samsung

 35. Sinds de laatste update krijg ik als ik letters swap, steeds dezelfde letters terug. Bij elk oud of nieuw potje. Ik vind het een leuk spel maar op deze manier vind ik er niks meer aan. Hebben meerdere mensen hier ook problemen mee? In mijn wf lijst niemand. Ik heb mn mobiel uitgezet, wf verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar niks helpt. Wie heeft er een antwoord voor mij

  1. dit probleem heb ik nu ook na de laatste update van WF. en de mensen tegen wie ik speel hebben dat probleem dus niet en geloven mij niet.

 36. Janny Schouten schreef:

  Dat heb ik dus ook…ruilen en dezelfde letters terug krijgen… beurt kwijt en nog steeds dezelfde letters waar je niets mee kunt

 37. Hoe kan ik een vriend die ik per ongeluk geblokkeerd heb weer deblokkeren? ????

 38. chris koenen schreef:

  hoe komt het dat ik als ik een letter op mijn bord leg ik geen punten zie?
  heb ik dan een verkeerde ge dll?
  zelf heb ik de lumia microsoft 640
  en ik heb ge dll van wordfeud 1.39.0.0
  ver tel U mij dan eens wat voor ik dan moet dll?
  inafwachting op Uw antwoord Chris koenen

  1. Marjanne schreef:

   hier precies hetzelfde probleem, is wel duidelijk dat er veel meer aandacht wordt gegeven aande wordfeud android versie, jammer hoor!!

 39. sun4lady schreef:

  Speelveld van Wordfeud blijft zwart, wat kan ik er aan doen?

 40. Snoeshaan schreef:

  Ik kan geen profielfoto meer uploaden bij wordfeud. Als ik de procedure volg en op choose klik, komt ie met een vreemd plaatje dat niet uit mijn fotoalbum komt. Wie heeft een suggestie?

 41. Ik speel al jaren Wordfeut op mijn tablet, ik heb er voor betaald omdat ik niet steeds reclame wilde.
  Vorige week kreeg ik een nieuwe smartphone en heb daar ook nu mijn Wordfeut op gezet maar krijg toch steeds reclame… hoe kan dit??
  Ik heb toch voor het spel betaald en nu krijg ik steeds al ik een woord heb gespeeld reclame…
  NIET EUK DUS… hoe kan ik dat verhelpen?
  met vriendelijk groet,

  Lucy R . Grave

 42. Hoe kan het dat iemand in het buitenland met wie ik wil spelen, de uitnodiging niet ontvangt?

 43. Sinds gisteren kan ik Wordfeud niet meer opstarten. Als ik de app open vraagt hij toestemming te geven aan Facebook. Als ik dat doe krijg ik daarna een connection error 308. Ik heb gevonden dat dat een omleiding betreft, maar er staat geen oplossing bij.
  Nu moet ik de app elke keer verwijderen en opnieuw op mijn telefoon zetten. Dan kan ik even spelen. Volgende keer inloggen weer verwijderen en opnieuw downloaden.

  Weet iemand hier een oplossing voor?

 44. Ik kan geen foto meer wisselen in mijn profiel van WordFeud!
  Hoe kan ik dat oplossen ?

 45. Jeroen schreef:

  Hallo ik ben mijn gegevens kwijt van me oude account. Weet alleen gebruikersnaam nog. Zouden ze het bij wf kunnen uitzoeken misschien per telefoonnummer?

 46. Monique schreef:

  Ik wil mijn foto veranderen maar als ik de foto in het vierkant schuif houdt hij het niet vast. Heeft er iemand tips.

 47. Hoe kan ik iemand weer deblokkeren. Heb deze per ongeluk geblokkeerd

 48. De knop play werkt niet meer maar geeft daarvoor in de plaats pass aan.

 49. Ik heb iemand per ongeluk geblokkeerd hoe hef ik dat op

 50. Ik heb n hele lijst met vaste spelers. Kan je ergens zien hoe lang je al met deze persoon speelt?

  Alvast bedankt, Daan

 51. Bianca schreef:

  Ik krijg geen geluid op mij I phone 5 s,als ik een woord ontvang van iemand.

 52. Mariëtte schreef:

  Ik wil graag van de reclame af ja dan moet ik 2,49 betalen geen probleem ik vind het alleen eng om mijn gegevens/bankpas nummer te geven is er geen andere manier ?
  Gr Mariëtte

 53. Ik wil graag mijn vriendin uitnodigen voor Wordfeud dit gaat mij niet lukken .Zij kan mij wel uitnodigen ,tevens kan zij wel naar mij chatten ,als ik terug chat is haar vakje zwart weet iemand een oplossing?

 54. Marion schreef:

  Ik heb worldfreud betaald.
  Maar krijg het niet omgezet naar mijn nieuwe Samsung.
  Telkens krijg ik de melding dat de gebruikersnaam al in gebruik is.
  Nu heb ik dus betaald voor iets wat ik niet gebruiken kan.
  Best jammer

 55. Als je een spel eindigt, hoeveel punten krijg je dan extra?

 56. Willem schreef:

  Als je iemand blokkeert, heb je dan verloren ?

 57. Ik heb sinds kort een Lumia Microsoft telefoon…kan wordfeud spelen maar zie niet van te voren hoeveel punten ik heb! Dat zie ik achteraf als ik gespeeld hebt! Heel irritant! Hoe kan dit?

 58. Ik heb nogal eens last van vieze mannetjes en mannen met enorm grof taalgebruik,zelfs foto’s zijn er van mij gebruikt hoe kan ik dit soort mensen aangeven??

 59. Waarom kan ik geen random tegenstanders meer uitnodigen, ik krijg al 2 dagen te zien dat ik al te veel uitstaande aanvragen heb staan , maar krijg nog steeds geen nieuw spel binnen

 60. Nicolien schreef:

  Mijn chat gaat in het Engels hoe kan ik dit veranderen

 61. Kan ik op mijn Android telefoon een tweede account aanmaken?

  1. Marja wijnker schreef:

   Er is een fout bij wordfeud opgetreden. Ik krijg geen wordfeud meer.
   Het schijnt door een adverteerder te komen. Kunt u dit voor me oplossen?

 62. Agatha schreef:

  Hoe kan dat ,dat vrienden mij. Niet meer kunnen uitnodigen om wordfeud te spelen?
  Ik krijg geen uitnodiging.

  1. Marja wijnker schreef:

   Mijn wordfeud wordt er steeds afgegooid. Volgens mijn pc winkel zit dit probleem bij wordfeud en dat komt wsl. Door een advertentie.
   Kunnen jullie dit voor me oplossen.
   Er is werkelijk alles gedaan wat mogelijk was maar helaas

 63. Agatha schreef:

  Dit is mijn goede e mail bij bovenstaande vraag.

 64. Ik wil het speelbord instellen op random, zodat letter en woordwaarde blokken anders verdeeld zijn. Hoe doe ik dat?

 65. Michel schreef:

  Kan geen spelers random uitnodigen
  Wat kan ik hieraan doen

  1. beste michel ik heb het ook kan geen spelers uitnodigen random
   heb jij al een oplossing
   gr Rob

 66. kan geen spelers random uitnodigen heeft iemand een oplossing

  1. Goh… Misschien ging er iets fout: ik zie mijn reactie niet.

   Ik meldde dat ook bij mij geen randomspelers meer uitgenodigd kunnen worden, omdat ik “te veel” verzoeken voor randomspelers heb. Al maanden…

   Wat is de oplossing van dit probleem?

 67. Wisse Smit schreef:

  ik wil mijn Wordfeud lidmaatschap (?) stoppen.
  Kan dat door simpelweg de app op mijn mobiel te verwijderen?
  Ik heb torenhoge kosten en wil stoppen met dit spel.

 68. Hoe kan ik zien dat iemand mij blokkeerd of geblokkeerd heeft bij word feud…en is dit überhaupt te zien of te merken…weet iemand het antwoord hierop?

 69. Hoe kan ik de spelers waar ik niet meer mee spell uit de lijst halen, ik vind het zo onoverzichtelijk als al die vorige spelers blijven staan

 70. Claire schreef:

  Ik heb geen profielfoto meer en kan het ook niet meer veranderen. Dit probleem hebben meerdere spelers, waarom word hier niets aan gedaan?

 71. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik dat terugvinden? Wordfeud staat gewoon op iphone. Hulpprogramma heeft dit wachtwoord nodig. Al een keer gewijzigd in Wordfeud maar helpt niet

 72. Jolanda schreef:

  Ik heb de automatische vergrendeltoets ( onbemerkt ) ingeschakeld. Weet iemand hoe ik dit kan herstellen?

 73. Louise schreef:

  Ik probeer mijn profielfoto te wijzigen en heb dat al vaker gedaan. Maar nu lukt dat niet meer. Via Instellingen en nieuwe Profiel foto selecteer ik een foto uit mijn bestand en als ik accoord geef door op het vinkje te klikken staat hij er wel op naar mijn tegenspelers zien hem niet. Als ik vervolgens weer naar Instellingen ga is de foto weer weg en zie ik een anoniem poppetje. Weet iemand wat hier fout gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.