Fruit en groenten

Too Good To Go box van de Lidl scoren? Hier lees je hoe

Ben je ook fan van duurzaamheid en besparen op je boodschappen? Dan ben je vast bekend met Too Good To Go, het initiatief om goedkoop eten te kopen en voedselverspilling tegen te gaan.

Sinds 27 augustus 2020 doet Lidl ook mee met Too Good To Go en biedt een doos bomvol groenten en fruit aan voor slechts €2,99.

Wat is de Too Good To Go-box van de Lidl?

De Too Good To Go-box van de Lidl is een box vol groenten en fruit, samengesteld uit producten die anders zouden worden weggegooid.

Waarom is deze box zo populair?

Deze boxen zijn van goede kwaliteit en de inhoud is gezond en gevarieerd. Bovendien kun je zo gezond en gevarieerd te eten voor een betaalbare prijs. Én je steentje bijdragen tegen voedselverspilling.

Voor slechts €2,99 kun je genieten van lekker eten dat anders misschien in de prullenbak zou zijn beland.

Niet zo gek dus dat de Too Good To Go box van de Lidl enorm populair is. Soms zitten er zelfs complete verspakketten bij voor soepen of maaltijden!

Hoe werkt Too Good To Go?

Jij kunt besparen op je boodschappen en toch genieten van gezonde en gevarieerde producten. En winkels kunnen voedselverspilling verminderen en producten verkopen die ze anders zouden weggooien. Een mooie win-win situatie voor iedereen!

Als je de Too Good To Go-box van de Lidl wilt bemachtigen, moet je de app van Too Good To Go downloaden en via de app een box kopen zodra deze beschikbaar is.

Het proces is heel eenvoudig en je kunt de box reserveren en betalen via de app.

Verkoop gestopt of uitverkocht

Maar het bemachtigen van zo’n populaire Too Good To Go-box van de Lidl kan soms heel lastig zijn. Het lijkt altijd alsof alle boxen al uitverkocht weg zijn zodra je de app opent.

Soms staat er ook dat de verkoop is gestopt. Maak je geen zorgen, wij hebben de tips en trucs om je te helpen de Lidl Too Good To Go-box te bemachtigen.

Tips en trucs voor het bemachtigen van de Too Good To Go box van de Lidl

Hier zijn enkele tips en trucs om je te helpen de Lidl Too Good To Go-box te bemachtigen:

  • Voeg de Lidl-winkel toe aan je favorieten in de app, zodat je snel kunt zien wanneer er een nieuwe box beschikbaar is.
  • Open de app op tijd, maandag tot en met zaterdag rond 19:15 uur en op zondag om 19:00 uur.
  • Ververs de app regelmatig en klik heen en weer tussen de ‘bladeren’-sectie en ‘favorieten’

Tot slot

Als je graag goedkoop en gezond wilt eten, dan is de Too Good To Go box van de Lidl zeker het proberen waard.

Het is alleen niet zo makkelijk om er eentje te bemachtigen. Maar met deze tips vergroot je zeker je kansen. Zet de Lidl-winkel in je favorieten, open de app op tijd en zorg dat je snel reageert zodra de boxen beschikbaar zijn.

Veel succes!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.