Snel betrouwbaar thuiswerk vinden met deze tips

Veel mensen zouden graag vanuit huis willen werken. Je kunt dan zelf je eigen tijd indelen en thuiswerk is makkelijker te combineren met andere zaken zoals de zorg voor kinderen.

Helaas is het niet zo makkelijk om zo maar even een leuke thuiswerkbaan te vinden. Soms kom je leuke advertenties tegen waarin het lijkt alsof het thuiswerk voor het oprapen ligt. En dat iedereen met weinig inspanning rijk kan worden. Maar in diverse consumentenprogramma’s zoals Tros Radar en Vara’s Kassa wordt regelmatig aandacht besteed aan mensen die zijn opgelicht door zogenaamde thuiswerkbedrijven.

Maar toch bestaat betrouwbaar thuiswerk zonder kosten wel degelijk! Hieronder vind je een aantal tips voor het vinden van eerlijk thuiswerk.

Thuiswerk vinden zonder te betalen

Laten we meteen maar beginnen met de allerbelangrijkste tip: betaal nooit geld om aan thuiswerk te komen!

Je kunt er per definitie van uitgaan dat bedrijven die geld vragen in ruil voor thuiswerk er alleen maar op uit zijn om zelf makkelijk rijk te worden. Je betaalt toch ook geen geld om je in te schrijven bij een uitzendbureau?

Dit soort ’thuiswerkcentrales’ maken gewoon misbruik van het feit dat thuiswerk erg gewild is.

Gratis thuiswerk banen

Er zijn op het internet een aantal websites te vinden die een gratis overzicht bieden van thuiswerk banen, dit zijn bijvoorbeeld:

Op deze websites vind je tientallen vacatures waarbij je direct aan de slag kunt.

Geloof niet in “snel rijk worden”-beloftes

Rijk worden met thuiswerk is niet onmogelijk, maar is slechts voor een enkeling weggelegd. Ga er maar van uit dat je, net als bij een gewone baan, gewoon moet werken voor je geld. Wees op je hoede voor bedrijven die je gouden bergen beloven, vooral als je eerst geld moet betalen om voor een dergelijk bedrijf te mogen werken.

Gebruik je sociale netwerk

Laat aan vrienden en kennissen weten dat je op zoek bent naar thuiswerk. Mocht men iets horen over een bedrijf dat op zoek is naar thuiswerkers dan zal men aan je denken.

Inpakwerk of administratief thuiswerk?

Veel mensen denken bij thuiswerken aan inpakwerk of productiewerk. Toch zijn er diverse andere werkzaamheden die vanuit huis kunnen worden verricht. Denk hierbij aan administratief of telefonisch thuiswerk, het schrijven van teksten, vertaalwerkzaamheden of het verkopen van producten.

Het kan interessant zijn om je te verdiepen in verschillende vormen van thuiswerken. Wil je weten welke soorten thuiswerk er allemaal te doen zijn? Op de website Thuiswerk.org vind je een groot overzicht van thuiswerk mogelijkheden.

Betaal geen geld

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: betaal geen geld. Misschien kom je een thuiswerk gids tegen waarin honderden adressen te vinden zouden zijn van thuiswerkaanbieders. Bestel deze gidsen niet. De informatie in deze thuiswerkgidsen is vaak hopeloos verouderd.

Daarnaast zijn er ook websites met prachtige vacatures. Om de contactgegevens te kunnen krijgen moet je een betaald abonnement afsluiten. Ook hier geldt weer: geen geld betalen om aan thuiswerk te komen, je wilt immers geld verdienen!

Vergelijkbare berichten

65 reacties

 1. is deze site wel legaal, ik heb eerder geprobeerd om thuis te werken, maat dan moest ik betalen. ik ben voorzichtig. kan iemand mij vertellen of deze site goed is.

 2. fm group schreef:

  Ik ben op zoek naar mensen die weten dat snel rijk worden met thuiswerk simpelweg niet bestaat, maar dat je wel een mooi en vast maandelijks inkomen kan opbouwen thuis!! Duizenden mensen zoals jij die er nu reeds voor gekozen hebben om thuis te werken, zijn met fm gestart als bijverdienste, en hebben na een relatief korte periodemet de verkoop van make-up en parfums hun huidige job kunnen vaarwel zeggen. Dit dankzij deze unieke thuiswerk gelegenheid. Wil je een graantje meepikken van het groeiend internetverkeer en de daarmee gepaard gaande geboden kansen. Dan is dit je kans en weet dat je gesteund wordt door meer dan 1000 wereldwijd bekende bedrijven.

  Met fm group
  – Bepaal je zelf het aantal uren die je wil werken.
  – Bepaal je zelf hoeveel je wil verdienen.
  – Doe je alles 100% van thuis uit.

  Om je te laten kennis maken met ons uniek programma, hebben we een volledig gratis en vrijblijvend introductieplan klaar. We willen dat je kunt zien hoe goed dit werkt!! heeft u intresse naar het werkplan of wilt u meteen aan de slag ook dat kan 2 uur na inschrijving al mogelijk

  u hoeft niets te betalen indien u na een maand op proef om te zien dat u echt gaat verdienen alleen dan heeft u 51 euro voor uw werkmap met staaltjes daat in zit de sticker voor op uw contract vriendelijke groet regina rensink

  1. Nee pff dank je ik wil geen parfums verkopen zeg

  2. Jacqueline schreef:

   Hallo beste fm-group, ook een mooi verhaaltje maar wie zegt dat U betrouwbaar bent???

   1. Ik heb een tijdje meegedaan aan Fm. Inderdaad mooie verhaaltjes maar heb er nog nooit iets aan verdiend en een vriendin van mij ook niet.
    Het is een soort piramide. Wie bovenaan staat die krijgt betaald, de rest zo weinig dat dat niets voorstelt.

  3. ik wil graag thuiswer liefst pennen montage of sticeren maar ik wil er niet voor betalen ik kan meteen beginnen
   graag hoor ik van u
   m.v.g johnny tehofstee

   1. Waarom ga je niet bij een uitzendbureau vragen die hebben heleboel vacatures en het is betrouwbaar.

  4. goedemiddag,

   ik zag toevallig dat je uit Spijkenisse komt ik uit Hellevoetsluis.
   heb jij toevallig als iets gevonden als bijverdienste??

  5. Kristin herholz schreef:

   Hallo Frau Group.
   Dit hoort zich toch wel interessant aan en zou graag meer informatie over jullie vacature willen ontvangen.
   Ik hoor graag van u.
   Bedankt alvast.
   Mvg kristin

  6. Hoi
   İk ben op zoek maar thuis werk hebben jullie nog werk voor mij?

 3. gerarda schreef:

  hallo allemaal, ik zoek met spoed inpakwerk thuis, wie kan me daarmee helpen? alle hulp is welkom. bedankt groetjes

 4. Hoi, ik was ook opzoek naar thuiswerk en nix gevonden waarvan ik de hele maand van kan leven , maar ik vond wel een site waarmee je makkelijk 100 euro per maand kunt verdienen. succes

 5. Herman schreef:

  Betrouwbaar thuiswerk is moeilijk te vinden en als je iets kunt vinden betaalt het waarschijnlijk niet erg goed aangezien veel mensen op zoek zijn naar betrouwbaar thuiswerk. Het is in ieder geval zeker dat het kopen van ‘snel geld’ gidsen en andere manieren van snel rijk worden niet werken.

 6. oml zwaan schreef:

  hoi lieve mensen ik ben op zoek naar vertrouwbaare thuis werk van inpakken en wat bij wil verdienen , maar moet je ook maar vinden . wie kan mij er mee helpen er mee, met vriendelijke dank

 7. Online verdienen schreef:

  Goed bericht!! veel mensen moeten gewaarschuwd worden.. snel rijk worden bestaat niet.. Maar er zijn ook goede cursussen

 8. Beste vrienden , Ik heb nog nooit geweten dat je snel rijk kan worden met werken , laat u allemaal geen blaasjes wijsmaken.Wil u toch geld verdienen vanuit thuis , u krijgt gratis training en ondersteuning van ons om succesvol te worden maar dit zal niet op één dag gaan. groetjes kurt

  1. sandy van velzen schreef:

   Beste Kurt

   Graag ontvang ik meer info over het door jou aangeboden thuiswerk

   vr groeten

   Sandy

  2. Hallo lezer kunt u me helpen vinden van thuis werk alvast bedankt groet,

   Lindsey

 9. Het is interessant om te zien hoe iedereen over thuiswerk of bijbaantjes praat ik zelf ben op een tip van een vriend afgegaan door naar de sites te gaan en te kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Er is keus genoeg voor iedereen greetz

 10. Pamflet schreef:

  Iedereen vraagt om thuiswerk maar niemand kan zogenaamd de houden tip die ze zogenaamd hebben gekregen niet geven. Ook deze website heeft geen toegevoegde waarde en ook niet de links. Niemand krijgt een antwoord, deze website is net zo corrupt als die thuiswek aanbieders.

  1. Richard schreef:

   Wat ben jij een enorme zeur zeg. Heb je wel gesolliciteerd bij de genoemde sites? Of ben je afgewezen vanwege je negativiteit? Sjongejonge, eerst uitproberen voordat je zo oordeelt. Niet alle thuiswerkaanbieders zijn corrupt en slecht hoor.

  2. Gerard schreef:

   Hallo Pamflet, je loopt wel te klagen maar wat zoek je dan precies voor gouden tip? Snel geld verdienen zonder ook maar enige moeite doen? Op de genoemde websites zijn flink wat ECHTE vacatures te vinden. Je moet toch echt zelf wel wat doen om aan thuiswerk te komen hoor!

 11. m vd v schreef:

  Dit is echt en geen nepperij met milionairs verhalen! Door emails te lezen, enquetes in te vullen en online te shoppen kan jij een leuk zakcentje per maand bij verdienen. Met alleen emails te klikken en enquetes in vullen verdien ik minstens E 100,00 in de maand bij! Het kost me na het invullen van de registratie’s maar 5 minuten per dag om op alles te klikken.

 12. oscar hopman schreef:

  ik zoek graag betrouwbaar administratief thuiswerk wat is de beste site ik wil niet betalen hiervoor en wil ongeveer +- 250 euro per maand verdienen help mij hiermee stuur een email.

 13. thuiswerk vinden schreef:

  Gratis Thuiswerk Gezocht? Het grootste voordeel van gratis thuiswerk is dat je het altijd vrijblijvend kunt proberen zonder ook maar een cent te betalen. Helaas zit er vaak een addertje onder het gras bij zogenaamd gratis thuiswerk. Het wordt je aangeboden als gratis thuiswerk en de eerste fases kun je ook daadwerkelijk gratis krijgen. Wanneer je echt geld wilt verdienen moet je veelal alsnog betalen voor verdere of benodigde informatie.

  Deze site is een mooi voorbeeld waarbij je echt gratis thuiswerk krijgt. Zoekmachines verwerken dagelijks duizenden zoekopdrachten naar gratis thuiswerk wat bewijst dat steeds meer mensen gratis willen bijverdienen.

  En deze site weet een enorme stimulans aan gratis thuiswerk te geven. De site heeft in korte tijd al een groot aantal mensen aan gratis thuiswerk geholpen. De manier waarop je gratis geld kunt verdienen is eenvoudig uit te voeren, ook al snap je niks van online geld verdienen. Wel moet ik zeggen dat ik bij het lezen van de website de indruk kreeg dat het weer gratis thuiswerk zou zijn waarbij er alsnog geld aan me gevraagd zou worden. maar op de site werd duidelijk aangegeven dat er geen cent aan me gevraagd zou worden wat me deed besluiten om het toch te proberen. Bovendien kreeg ik ook nog de garantie dezelfde dag al online te verdienen met gratis thuiswerk.

  Het allerleukste is dat thuiswerk vinden echt werkt en je ook daadwerkelijk niks gaat kosten! Deze site heeft van bestaand gratis thuiswerk en een eigen website een eigen thuiswerk formule bedacht waarbij gratis thuiswerk centraal staat. Mijn eigen thuiswerk is inmiddels ook 24 uur per dag zonder dat ik ook maar iets heb betaald! In het begin was ik niet enthousiast en baalde dat ik een beetje dat ik het geprobeerd had. Echter toen ik de handleiding stap 2 ontving , volledig gratis was ik weer enorm enthousiast. Dit is precies de prikkeling wat dit gratis thuiswerk zo makkelijk en leuk maakt.

  Iedereen kan gratis thuiswerk uitvoeren. Mijn ervaring is zeker positief en denk dat dit op dit moment een zeer succesvolle manier is om echt gratis thuiswerk te verrichten. Mijn verdiensten worden serieus steeds meer, zonder maar wat betaald te hebben. Hierdoor wordt ik gemotiveerder om meer tijd aan mijn machine te besteden wat mijn inkomen alleen maar zal verhogen.

  1. janny biesta schreef:

   ik zoek thuis werk waar ik niet eerst geld moet inversteren en dat achter af niks opleeverd ik wil wel werk van uit huis waar ik zo mee kan beginnen

  2. Kristin herholz schreef:

   Hallo. Ik ben ook best lang bezig een goede manier van thuiswerk te verrichten zonder dat ik een start pakket of zo wat moet betalen maar uiteindelijk kom ik weer op het betaal site of krijg helemaal niks terug.
   Zwaar vervelend hoor?!
   Maar zonet heb ik de hele verhaal gelezen dat het dus wel helemaal gratis kan.vandaar is
   Mijn vraag ❓ aan u,aan jullie:

   Zou jij mij aub willen helpen met het vinden van het gooie Website??

   AUB AUB AUB?
   ik hoor graag van je…..
   Bedankt alvast.
   Mvg kristin

 14. Nienke van der Wal schreef:

  Gastouderschap aan huis (passen op kinderen)is ook thuiswerk!

 15. Hallo, Ik ben opzoek naar Administratief thuiswerk of inpakwerk thuis, wie kan me daarmee helpen? alle hulp is welkom. bedankt groetjes

 16. carrie schreef:

  Waarom is het zo moeilijk om eerlijk thuiswerk te vinden? Wat ik zoek is simpel… folders vouwen en iets met enveloppen. ..wie kan mij helpen aan thuiswerk. Sites met 0900 nummers daar trap ik echt niet in! Wie kan mij helpen

 17. Allen, Kijk ook eens voor thuiswerk op deze site. Hier heb ik een enorm goede ervaring opgedaan. Ik werk op mijn eigen tijden en heb een goed inkomen. Hier zijn ook goede links te vinden voor div. trainingen en andere thuiswerksites.

 18. stefan schreef:

  Hallo ik zoek,ook thuis werk inpakken vouwen wie heeft er een goede link voor me gr stefan

 19. Het valt best mee. Mijn beste vriendin heeft drie kinderen en is een webshop gestart. Voordeel is is dat ze constant op de kinderen kan letten als ze hun mama nodig hebben en haar uren zijn heel flexiebel En bovendien verdien ze een beetje centen met de verkoop van gepersonaliseerde cadeaus. De moeite waard om over na te denken

 20. Ik had me ingeschreven op direct thuiswerk maar moest zelf de prijs bepalen voor me inpakwerk zoek eigenlijk een goede website. Voor thuiswerk

 21. SandraA schreef:

  Het is ook mogelijk om geld te verdienen met het schrijven van artikelen. Dit is heel betrouwbaar, want je hoeft er niks voor te betalen. Mocht het je niet genoeg opleveren kun je gewoon stoppen en ben je geen geld kwijt. Wanneer het je wel bevalt kun je honderden euro’s per jaar extra verdienen.

 22. Operator schreef:

  Wil jij thuis werken als chatoperator?
  Voor elk verstuurd bericht minimaal 10ct ontvangen, wat zelfs kan oplopen tot 15 cent en wel 16 cent in het weekend?

  Je kunt je eigen uren indelen van ’s ochtends vroeg tot midden in de nacht en het enige wat je nodig hebt is een computer met internet verbinding en een goede dosis fantasie..

  Heb jij er zin in? stuur dan een berichtje

  1. Hallo operator,

   Ik zou graag werken als chatoperator. Zou je mij de info willen sturen?
   Alvast bedankt.

   Vriendelijke groet,
   Ina

  2. zou graag willen chatten (geen webcam) om mijn centen te verdienen.
   wie weet waar ik moet zijn?

   Saludos Johanna

   1. Hierbij moet je dus erotisch chatten met mannen waarmee je uiteraard niet mag afspreken ook al willen zij dat wel. Je houdt dus die mannen aan het lijntje en zij betalen € 1.30 per bericht terwijl je er zelf 11 cent voor krijgt? Dat is dit toch?

  3. Hè dat lijken me super leuk als chatsoperator te werken kunt u mij wat meer over vertellen.
   Mvg zheni Gelderland

  4. Chat operator lijk me super leuk uitdaging
   Waar moet ik solliciteren? ??

  5. Mohamed schreef:

   Hoi met Mohamed,

   Ik heb wel interesse ,graag meer info over chat operator

   Alvast bedankt

 23. Victor schreef:

  Nou mensen, ik heb me zelf een hele dag in thuiswerk zitten verdiepen en ben maar tot 1 conclusie gekomen. Thuiswerk is zeer schaars en een betrouwbare thuiswerk site is een naald in een hooiberg zoeken. Neem nou bijvoorbeeld Fmgroup hierboven, wat een gebrekkig nederlands is dat zeg! Die oplichters zitten overal, zelfs op sites waar thuiswerksites beoordeeld worden, ook zitten ze op hun eigen site met verschillende gebruikersnamen (want volgens mij zijn ze dat gewoon zelf) goede recenties te schrijven. Ik heb 2 woorden voor u, KIJK UIT!!! of, NIET DOEN!!!

  Thuiswerk bestaat wel maar helaas is het onbereikbaar geworden door al die oplichters.

 24. Hallo allemaal

  Ik ben Stef en heb al heel veel resultaten gehaald uit telethuiswerk. Alles is gratis en het is geen verkoop zoals men denkt dat het is. Niets leuren, niets homepartys, gewoon je enthousiasme delen en je moet er echt niets voor investeren. Waarom het niet eens proberen ? Je verliest niets, je kunt er alleen mee verdienen

  1. sandy van velzen schreef:

   Nou stef laat maar eens weten hoe die site heet ben benieuwd

 25. Vind toch belachelijk dat je alleen via inschrijving thuiswerk probeert te krijgen zij er nu helemaal geen bedrijven waar je na toe kunt bellen of zelf de orders op kunt halen zonder dat je je eigen eerst in moet schrijven

 26. Gerard Pruim schreef:

  Doordat mijn 0 urencontract per 30 november aanstaande komt te vervallen krijg ik te maken met een inkomstendaling van 1400 euro.

  Ik zoek dus een bijbaan in omg. Amstelveen, of thuiswerk wat ongeveer 400 euro schoon per maand zou moeten opleveren.

  Weet iemand iets wat hier op lijkt? Mail me dan.

 27. Julien schreef:

  Ik wil niet snel rijk worden, gewoon als invalide een thuiswerk doen. Een eerlijk en betrouwbaar thuiswerk. Al is het maar enkele dagen per week. Computerwerk of inpakwerk zou goed bij me passen. Maar helaas, moet je goed opletten met mensen die je in ’t zak willen zetten, zoals men dat zegt. Betalen om een thuiswerk te doen, doe ik zeker niet. Nog veel minder wil ik werkgidsen kopen, die je zo gezegd een eind op weg helpen. Is het dan niet beter een opleiding te krijgen die gratis is??? Ik weet het zo npg niet, dat er wel echt eerlijk en betrouwbaar thuiswerk bestaat! op internet weet je zelden wie de aanbieders zijn en of ze het wel eerlijk spelen. Ondanks mijn onzekerheid doe k moeite genoeg om thuiswerk te vinden, maar ben ik nog niet aan de slag kunnen gaan. De volhouder wint, maar ik probeer niet in de val te lopen, zoals velen dat al wel deden, met alle gevolgen van dien.

  1. Ik ken een paar sites waar je makkelijk wat mee kan bijverdienen, zonder investeren. Je hebt wel een paypalaccount nodig (kan je ook gratis aanmaken). Ik verdien er zelf gemiddeld zo’n 700 euro per jaar mee (soms meer, soms minder) en bijkomend ook nog cadeaubonnen voor bv. Zalando of bol.com en zo. Als je interesse hebt, geef maar een seintje…

   1. Nienke schreef:

    Dag Heidi, graag ontvang ik meer info over het thuiswerk waar jij over schrijft. Dank je!

 28. Helena Pietercil schreef:

  Misschien heb ik iets leuk voor degene die nog zoeken. Het is geen snel rijk formule want daar geloven wij niet in. Je kan gratis starten en werken waar en wanneer je wenst. Het is freelance maar je hebt geen BTW nummer nodig om te starten. Je krijgt gratis opleidingen van het bedrijf en een gratis coach die je bij dag en raad bijstaat. Wij zijn op zoek naar beauty en wellness consulenten. Jouw takenpakket bestaat uit het bijhouden van een eigen agenda, advies geven over gezondheid, schoonheid, sport, dierenverzorging, cosmetica en afslanking aan mensen ( dit doe jij op jouw eigen manier, wat je het leukste vindt ) en hun onze producten voorstellen ( geen verkooppraat ) , je eigen klantenbestand opbouwen en uw eigen kassa beheren. Als je al goed ingewerkt bent kun je later nog verder bouwen naar een hogere verdienste maar je start beter op de laatste trap. Je moet geen inkoop doen, geen stockaankoop of geen homeparty’s geven als je dat niet wenst. Je krijgt van ons een gratis webshop ter beschikking. Zie voor meer informatie naar onze website. Als je interesse hebt kun je daar aanmelden om een gratis afspraak voor een gesprek.

 29. Dana Onea schreef:

  Ik woon en Elburg ,mejn tel is 06 – 30138851

 30. Mijn naam is Wilco.
  Ben op zoek naar thuiswerk aangezien ik daar veel tijd voor vrij heb.

 31. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen via het internet met of zonder website en eentje hiervan is affiliate marketing. Hoe werkt dit nu juist? Met affiliate marketing promoot jij producten van iemand anders en als iemand het product koopt, verdien jij hier een commissie op, dus krijg jij hier geld voor. Op volgende website word je alles stap voor stap uitgelegd en laat krijg je exact te zien hoe je hiermee veel geld kunt verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.