data entry

Megatypers thuiswerk

data entryBij Megatypers kun je geld verdienen met het overtypen van captcha’s. Captcha’s zijn van die plaatjes met tekst die je wel eens over moet typen als je een formulier invult op een website. Bij Megatypers ontvang je een bedrag per overgetypte captcha.

Om je aan te kunnen melden heb je een zogenaamde Megatypers invitation code nodig. Hoe het precies werkt, hoe veel je kunt verdienen en hoe je aan een invitation code komt lees je hieronder.

 

Hoe werkt het?

Na aanmelden bij Megatypers kun je meteen aan de slag. Nadat je bent ingelogd klik je op de button “Solve Images”. Je krijgt dan steeds een captcha code te zien die je binnen 15 seconden over dient te typen. Soms is de captcha niet goed leesbaar, je kunt dan klikken op”Don’t know”. Hierna krijg je weer een nieuwe captcha te zien die je moet overtypen. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en hoe lang je achter elkaar werkt.

 

Hoeveel geld kun je verdienen?

De hoeveelheid geld die je verdient bij Megatypers hangt af van je typesnelheid en van het tijdstip waarop je werkt. De verdiensten per 1000 captcha’s liggen tussen de $0,60 en $1,05. Je verdient het meest tussen 19:00 en 01:00 Nederlandse tijd.

Je wordt elke maandag uitbetaald wanneer je in de week daarvoor minimaal $3,00 hebt verdiend. Deze verdiensten zijn niet hoog, maar het werk is simpel en de betaaldrempel is erg laag. Het is dus een ideale manier om bij te verdienen wanneer je snel een beetje geld nodig hebt.

Het geld wordt uitbetaald op je Paypal account. Heb je nog geen Paypal account? Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je deze gratis aanmaken via Paypal.com.

 

Megatypers invitation codes

Na aanmelden bij Megatypers kun je meteen beginnen met geld verdienen. Omdat het vrij eentonig werk is kun je het beste met jezelf afspreken dat je elke dag een bepaald bedrag bij elkaar typt, bijvoorbeeld $3,30. Als je dit elke dag doet heb je aan het eind van de maand $100,- verdiend.

Aanmelden bij Megatypers kan via deze link: www.megatypers.com

Bij het aanmelden dien je een zogenaamde Invitation Code op te geven. Je kunt deze code kopiëren en plakken:

 • 3U7G

 

Tips om goed te blijven verdienen bij Megatypers

Hieronder nog een aantal regels en handige tips die je in je achterhoofd dient te houden wanneer je aan de slag gaat voor Megatypers

 • Werk nauwkeurig en snel. Wanneer je langer dan 15 seconden over een captcha doet word je er tijdelijk “uitgekickt”
 • Let op de hoofdletters. Komen er in de captcha hoofdletters voor, typ deze dan ook als hoofdletters over.
 • Wil je even pauzeren? Druk dan na het invoeren van de captcha op “Submit and pause” rechtsonderin. Wanneer je de timer laat verlopen word je er namelijk tijdelijk uitgekickt.
 • Zorg ervoor dat je niet vaker dan 3x per 24 uur eruit wordt gekickt, dit kan er namelijk toe leiden dat je wordt gebanned. Zie je het even niet goed meer en is de snelheid eruit? Neem dan even pauze.
 • Werk op de tijdstippen die het meeste betalen. Na inloggen zie je aan de linkerkant in het menu de button “Statistics”. Hier kun je de actuele verdiensten zien per 1000 captcha’s.
 • Spreek met jezelf een bedrag af dat je per dag bij elkaar typt. Dagelijks $3,30 is aan het einde van de maand $100,-
 • Heb je problemen met je internetverbinding (afbeeldingen laden te traag)? Stop dan even met werken, je riskeert anders dat de timer afloopt voordat je klaar bent met typen.

Heel veel succes en laat hieronder weten wat jouw ervaringen zijn met Megatypers!

Vergelijkbare berichten

38 reacties

 1. Dit is wel een leuk soort thuiswerk. Jammer dat je er alleen niet zo snel geld mee verdient. Het gaat inderdaad erg langzaam. Is er al iemand uitbetaald door Megatypers? Wat zijn jullie ervaringen?

 2. Katrien schreef:

  Ik probeer me aan te melden. Ik vul in: – emailadres – paswoord ( bevestig paswoord) – volledige naam – selecteer PayPal – type code over Klik op register En dan komt de melding dat het PayPal e-mailadres ontbreekt. Zie niet waar ik dit moet invullen. En waar dien ik je code “3U7G”in te vullen? Bedankt

 3. Klinkt mij als een bijzondere manier van geld verdienen.

 4. Ja ik ben uitbetaald door MegaTypers. Mijn ervaring is dat het erg leuk is om te doen en je kan zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt, ideaal dus. Oke het gaat misschien niet zo snel maar dat ligt ook aan jezelf hoeveel je dus werkt. En het belangrijkste: ze betalen echt uit. Voor mij is het het perfecte thuiswerk.

  1. jolanda schreef:

   klopt het ook dat er op je paypal rek. min. $ 3 ,00 moet staan om te kunnen beginnen ?

   1. Nee dat hoeft niet. Ik heb hier speciaal een PayPal rekening voor geopend. Daar stond niks op.

 5. Voor het geval iemand wil weten hoe veel ik verdiend heb: 67 euro. Nogmaals: ik raad iedereen aan die kan typen en wat bij wil verdienen om dit te gaan doen.

  1. Hallo, hoe lang heeft u daarvoor moeten werken?

 6. Ik wil graag thuiswerken en dit werk lijkt mij erg geschikt.

 7. Martin Aarts schreef:

  Vraagje. Waaom krijg ik altijd de mededeling,als ik mijn emailadres invul,dat de herhaling niet overeenkomt met het origineel? En dat ik dat steeds opnieuw lan blijven doen,met steeds hetzelfde resultaat?

 8. Ik kan maar geen account aanmaken, krijg elke keer het bericht dat het formulier verlopen is, en dat ik moet “refreshen”?

  1. Yilo, dan moet je even je cookies verwijderen. Browser sluiten en weer opnieuw openen wil soms ook al wel helpen

  2. carmen schreef:

   Yilo, Ik heb hetzelfde probleem, vraagt elke keer om de pagina te refreshen, en ook de opgegeven code wordt helaas niet geaccepteerd.

 9. Bij mij lukte het ook niet om in te loggen op megatypers, ik doe het via google chrome dan lukt het wel! Succes Ilse

 10. Marianne Scholte schreef:

  Laat op de avond, maar dan toch het ideale thuiswerk gevonden! Aanmaken account en paypal account geen probleem…. Ga morgen direct beginnen!! Groetjes Marianne

 11. Daphne schreef:

  Is Captcha geen beveiliging voor bijv. wachtwoord aanvragen of inloggen, bankzaken? Als ik hiermee geld wil verdienen, ben ik dan niet bezig om hackers te helpen met ‘inbreken’?

  1. Daar dacht ik dus ook aan ja… Klinkt dubieus…. En verdient nog weinig ook!

   1. Nee, het hele doel van deze captcha-typer websites is om captcha’s te verifëren, zodat ze daarna in praktijk kunnen worden gebruikt in echt websites.

 12. even kort reken sommetje…..
  15 sec per code…
  zijn er 4 in 1 minuut
  en 240 in 1 uur.

  je krijgt min 0.60 per 1000

  dus je moet bijna 2.5 uur werken voor 0.60 cent.

  kan ik niet echt geloven wel?

  1. het is inderdaad geen vet pot, maar alsje toch niks beters te doen hebt.. het is in ieder geval iets!

  2. Incubus schreef:

   15 sec. per code? Als je er echt zo lang over doet, kun je dit werk beter laten liggen…

 13. Ik heb me aangemeld maar de eerste geeft ie steeds fout die ik doe en toch typ ik het goed. Hebben jullie daar ook last van?

 14. Hoi,

  Ik ben gebanned. Dit omdat mijn computer crashte tijdens het werken in het programma. Nu kan ik er dus helemaal niet meer in. En er is ook geen mogelijkheid om je verhaal te doen. Jammer van het werk dat ik al gedaan had…..

 15. je bent echt fakking dom als je hier in trapt 😀

 16. Dat het via PayPal gaat geeft aan dat jij hun op een bepaalde manier moet betalen. Bij dit soort werk verdienen hun aan jou in plaats van andersom, trap er niet in!

  1. Wat een rare reactie. Het kost niets. Ze hebben juist je PayPal adres nodig om jou te kunnen uitbetalen. Je kunt dit adres ook later opgeven als je het eerst wilt uitproberen.

   Overigens kunnen mensen nooit zomaar iets van je PayPal rekening afhalen zonder jouw toestemming.

 17. Meestal kom ik in de avond bij bedragen van 70 dollarcent per 1000 plaatjes.

  Ik heb het voor mezelf uitgerekend (nadat ik ong. 100 plaatjes heb gedaan).
  Ik doe ong. eentje per 10 sec., in een uur is dat 360 plaatjes (zitten 3600 seconden in een uur).
  Het kost mij dus ong. 3 uurtjes om ong. 70 cent te verdienen.

  Als ik 9 uurtjes werk heb ik (ruim) 2 euro verdiend.

  In het beste geval, als je supersnel bent, wat ik niet ben (5 sec. per plaatje) verdien je (ruim) 4 euro per 9 uurtjes/hele dag werken. Meer verdienen door sneller te werken is onmogelijk.

  1. Nathalie schreef:

   4 euro voor een hele dag werk, de belastingen eraf trekken, hou je hoop en al 2 euro over??? daarmee zijn uw internetkosten en tijd toch niet betaald??

 18. Dineke schreef:

  Je moet het zien als een extraatje. Je wordt er niet rijk van, maar elke cent extra is mooi meegenomen!

 19. Lareasha schreef:

  Hoe kan het zijn dat bij het maken van een account staat : Valid invitation code invoeren. Ik weet niet waar ik die code vandaan moet halen ? Iemand enig idee

 20. Marvelyn schreef:

  Ik heb mij aangemeld, maar ik heb tot op heden geen e-mail ontvangen om mijn account te activeren

 21. bianca schreef:

  ik heb me gisteren geregistreerd maar krijg dus geen bevestigingsmail met het gevolg dat ik niets kan doen want blijkbaar hebben ze niet eens een knopje om de mail nog eens te versturen ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.