Kerstpakketten bestellen

Ben je op zoek naar originele kerstpakketten voor kerst? Kun je geen keuze maken uit de vele verschillende online en offline aanbieders? Dan volgen hieronder enkele goede tips om je te helpen bij het kiezen van je kerstpakketten leverancier.

Tip 1: Op zoek naar leveranciers

Je bent uiteraard op zoek naar de beste leverancier. Er zijn ontzettend veel leveranciers met een groot aanbod, maar ook kerstpakketten leveranciers met een kleiner assortiment gericht op specifiekere kerstpakketten. Zo zijn er gespecialiseerde leveranciers van Rituals kerstpakketten of van oer-Hollandse kerstpakketten. Je kunt er ook voor kiezen om je medewerkers het pakket zelf samen te laten stellen. Ook hiervoor zijn verschillende aanbieders op de markt. Op het internet zijn een groot aantal leveranciers van kerstpakketten te vinden.

Tip 2: Stel een expertteam samen

Wie gaan de kerstpakketten voor je medewerkers kiezen? Doet de directeur van het bedrijf dit zelf? Of de hoofd van de afdeling marketing? Zorg ervoor dat de kerstpakketten worden gekozen door een aangesteld team, met mensen vanuit alle lagen van de organisatie. Zowel uitvoerend als bepalende medewerkers moeten hun mening kunnen uiten in de te kiezen kerstpakketten en leverancier. Het kiezen van een pakket is een lastige taak om alleen te doen en tevens waardeert een ieder de pakketten anders. Daarom is het zo belangrijk om in te spelen op de wensen van de diverse afdelingen.

Tip 3: Laat medewerkers zelf kiezen

Een steeds populairder wordende manier van het selecteren van kerstpakketten, is het laten kiezen van het pakket door de medewerkers zelf. Zo voorkom je dat medewerkers ontevreden zijn met het gekregen kerstpakket. Daarnaast bespaart het je zelf de inspanningen om een geschikt kerstpakket te selecteren. Een kerstpakket laten kiezen is echt maatwerk en zorgt dus voor een verhoogde tevredenheid van je medewerkers. De mogelijkheden variëren van webshops tot cadeaubonnen inclusief brochure.

Tip 4: Bestel op tijd

Zorg ervoor dat je de kerstpakketten op tijd bestelt. Ongeveer 10 procent van de bedrijven bestelt de pakketten al in juli. Houd er rekening mee dat er op kerstpakketten een bepaalde levertijd zit. Standaardpakketten in een niet al te grote oplage kosten zo’n 4 weken de tijd om geleverd te worden, maar de levering van grotere pakketten en exclusievere kerstpakketten kan al wat langer duren. Door op tijd te bestellen voorkom je dat te kerstpakketten te laat worden geleverd en je daardoor je medewerkers moet teleurstellen.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Tip 5: Vergeet niet om vanuit zakelijke etiquette te kijken naar kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Wat kunt u het beste opschrijven in de begeleidende brief, hoe komt het goed over bij de ontvanger, immers iedereen is anders. En wat voor verpakking kun je het beste gebruiken en hoe en wanneer organiseert u het uitdelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.