Snel geld nodig? Hier kun je snel geld lenen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je snel geld wilt lenen. Er zijn verschillende mogelijkheden om snel aan geld te komen. Er zijn echter wel een aantal zaken waarop je moet letten bij het aangaan van een financiële verplichting. Wil je echt verantwoord lenen, lees dan onderstaande tips goed door.

Ken je grenzen

Leen niet meer dan je maandelijks kunt missen. Verantwoord lenen is de hoogte van de lening zo kiezen dat je de aflossingen kunt betalen en daarnaast ook nog geld overhoudt om van te leven en een buffer houdt voor plotselinge grote uitgaven zoals een kapotte wasmachine of een auto die onverwacht gerepareerd moet worden.

Neem de tijd om te vergelijken

Ga niet in zee met de eerste de beste aanbieder, maar vraag offertes aan bij meerdere kredietverstrekkers. Let hierbij goed op de voorwaarden. Vaak wordt geadverteerd met lage rentes, maar deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en gelden alleen voor de eerste periode. De terug te betalen rente kan de rest van de periode hoger liggen. Laat je vooraf goed informeren of het lage rentepercentage voor de gehele looptijd geldt of dat het om een tijdelijke actie gaat.

Vermijd kopen op afbetaling

Kopen op afbetaling lijkt vaak erg aantrekkelijk, maar dit kan duurder uitvallen dan je denkt. Bij kopen op afbetaling worden vaak zeer hoge rentepercentages gehanteerd. Het kan vaak voordeliger zijn om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten.

De duur van de lening

Let er bij het aangaan van een lening op dat de lening niet langer loopt dan de levensduur van het artikel waarvoor je een lening afsluit. Wil je bijvoorbeeld geld lenen om een scooter te kopen, sluit dan geen lening af met een looptijd van 10 jaar. De kans bestaat dan dat je scooter al lang niet meer rijdt en je nog wel maandelijkse aflossingen moet betalen.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. Geld lenen kost geld, die slogan kennen we denk ik wel. Het is alleen verdraaid lastig om tegenwoordig geld te mogen lenen. Ik heb ontdekt dat belenen ook een zeer handige optie is als je snel geld nodig hebt. Je betaald weinig rente en hebt snel geld voor je waardevolle spullen die je later weer terug kan kopen. Heb dit nu een paar keer gedaan en dat ging eigenlijk zeer prima, aanrader dus!

 2. rodfinancing@gmail.com schreef:

  Dit is een particuliere kredietverlener die goedkope leningen biedt / 100% financiering tegen 3% rentevoet.

  1. Kim boers schreef:

   Hallo meneer

   Ik zou graag met u in contact willen komen.

   Mvg kim boers

  2. R. Jong-Loy schreef:

   Goedemorgen,

   ik zit in hoge nood. Kunt u mij helepn aan lening? Ik heb zo snel mogelijk €4000 nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.