coupons

Extreme Couponing in Nederland

Ben jij op zoek naar manieren om geld te besparen op je aankopen? Dan is dit artikel iets voor jou. Misschien heb je wel eens gehoord van extreme couponing, een fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika.

Nou lijkt het misschien onmogelijk om honderden euro’s per week te besparen op je boodschappen, maar met de juiste kennis en strategieën kun je ook in Nederland gebruik maken van kortingsbonnen en flinke kortingen krijgen op je aankopen.

Lees verder om te ontdekken hoe je extreme couponing in Nederland kunt toepassen en hoe je zelfs gratis producten kunt scoren!

Wat is extreme couponing?

Bij extreme couponing verzamelen mensen extreem veel kortingsbonnen flinke kortingen te krijgen op hun boodschappen. Zij zijn continu op zoek naar deze coupons in kranten, tijdschriften, folders en ook online.

De echte fanatieke couponers zijn uren bezig met het verzamelen van deze bonnen en stoppen ze in speciale mappen om ze te categoriseren en mee te kunnen nemen. Vervolgens maken ze lijsten met wat er gekocht moet worden en welke bonnen ze hiervoor moeten gebruiken.

Het boodschappen doen zelf is dan ook een hele militaire operatie waarbij ze precies kijken welke producten bij welke winkel gekocht moeten worden om zo maximaal te profiteren van kortingsacties.

In Amerika is er op het gebied van couponing veel meer mogelijk. Amerikanen kunnen hiermee soms zelfs geld toe krijgen op hun boodschappen.

Extreme couponing in Nederland

In Nederland gelden er strengere regels en kun je vaak geen kortingsbonnen combineren. Toch zijn er wel degelijk veel mogelijkheden om geld te besparen met kortingsbonnen.

1. Kortingsacties van supermarkten

De meeste supermarkten hebben namelijk hun eigen kortingsacties, waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een bepaald product. Zoals 1+ 1 gratis. Maar ook volledig gratis producten die je bij je aankoop ontvangt.

2. Kortingsacties van fabrikanten

Ook fabrikanten houden regelmatig kortingsacties waarbij je het aankoopbedrag terug ontvangt op je rekening. Vaak gaat dit om nieuwe producten waarvan ze graag willen dat jij die eens een keer uitprobeert.

3. Kortingsbonnen voor boodschappen

Daarnaast zijn er regelmatig kortingsbonnen te vinden in folders, magazines en online. Wanneer je reclamefolders ontvangt dan zul je regelmatig kortingsbonnen in je brievenbus aantreffen. Heb je geen zin in die grote papierberg, dan kun je de bonnen ook online vinden.

Als je je inschrijft voor (e-mail) nieuwsbrieven van supermarkten en fabrikanten dan ontvang je deze kortingsbonnen in je mailbox.

4. Too Good To Go

Bij Too Good To Go kun je tegen een hoge korting boodschappen ontvangen die tegen hun houdbaarheidsdatum aan zitten.

5. Cashback

Cashback betekent letterlijk “geld terug”. Bij cashback krijg je dan ook een deel van je geld terug nadat je online iets hebt gekocht. Dat geldt niet alleen voor boodschappen, maar ook over apparaten en zelfs over vakanties.

Eén van de fijnste cashback aanbieders is Euroclix. Je kunt gewoon shoppen bij je vertrouwde webwinkel. Volg daarbij de instructies van Euroclix. Na afloop ontvang je een deel van je geld terug in je Euroclix account.

Je kunt je gratis aanmelden door op de afbeelding hieronder te klikken:

Aanbiedingen bij webshops

Beginnen met extreme couponing

Het goed toepassen van extreme couponing kost tijd. Tijd en moeite die je moet investeren om uit te zoeken welke kortingsacties en aanbiedingen er op dit moment beschikbaar zijn. Ook moet je je aankopen goed kunnen plannen.

Soms kun je meerdere coupons gebruiken voor hetzelfde product om extra korting te krijgen. Of ze combineren met andere aanbiedingen om een product gratis of bijna gratis te krijgen.

Door slim gebruik te maken van deze kortingsacties kun je flink besparen op je boodschappen. Het vergt wat voorbereiding en tijd, maar het kan zeker de moeite waard zijn!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.